Хенри Кавил потвърди онова, което кинозрителите, обичащи супергероите, чакаха. Британският

...
Хенри Кавил потвърди онова, което кинозрителите, обичащи супергероите, чакаха. Британският
Коментари Харесай

Хенри Кавил: Аз се завръщам като Супермен

Хенри Кавил удостовери това, което кинозрителите, обичащи супергероите, чакаха. Британският артист ще се завърне в ролята на Кларк Кент , прочут още като Супермен , в разширената кино галактика на DC Comics, заяви Си Ен Ен.

Вълнуващата вест идва, откакто Кавил облече емблематичния червено-син костюм и мантия в края на " Черният Адам ", новия филм за супергероите на DC с Дуейн Джонсън, който излезе предходната седмица. Това беше първата поява на Кавил в ролята след миналогодишния освежен " Лигата на справедливостта " на Зак Снайдър, а преди този момент и във кино лентата от 2017 година " Лигата на справедливостта ".

В обява в Инстаграм Кавил показа профилна фотография на себе си като безконечния воин, преди да се появи в селфи видео, в което се обръща непосредствено към почитателите си. Той стартира с това, че е желал да изчака, до момента в който хората имат опция да гледат " Черният Адам ", преди да приказва за завръщането си.

" Но в този момент, когато доста от вас са гледали кино лентата, желая да го направя публично: аз се завръщам като Супермен ", разгласи той. " Благодаря ви за търпението, то ще бъде възнаградено ".
 

— Pop Crave (@PopCrave)
Кратката сцена на Кавил в края на " Черният Адам " , един от най-вълнуващите моменти във кино лентата, дава обещание бъдещо опълчване сред именития криптонец и всемогъщия Адам на Джонсън.

Мнозина обаче упорстват за още един независим филм за Супермен на Кавил, който би бил първият след " Човек от стомана " от 2013 година

" Черният Адам " зае първото място в родния боксофис през дебютния си уикенд с приблизителни доходи от 67 млн. $.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР