Хенри Кавил потвърди, че ще се завърне в ролята на

...
Хенри Кавил потвърди, че ще се завърне в ролята на
Коментари Харесай

Хенри Кавил се завръща като Супермен

Хенри Кавил удостовери, че ще се завърне в ролята на Кларк Кент - прочут още като Супермен.

Хенри Кавил зарадва феновете на супергероите, потвърждавайки, че още веднъж ще се превъпъти в облика на Супермен.

Вълнуващата вест идва, откакто акьорът облече емблематичния червено-син костюм и мантия в края на " Черният Адам " - новият филм за супергероите на DC с Дуейн Джонсън, който излезе предходната седмица.

Това беше първата поява на Хенри Кавил в ролята на Супермен след миналогодишния план " Лигата на справедливостта " на Зак Снайдър и " Лигата на справедливостта " от 2017 година.

В обява в Инстаграм звездата показа профилна фотография на себе си като безконечния воин, преди да се появи в селфи видео, в което се обръща непосредствено към почитателите си. Той стартира с това, че е желал да изчака, до момента в който хората имат опция да гледат " Черният Адам ", преди да приказва за завръщането си.

 Добави изложение

" Но в този момент, когато доста от вас са гледали кино лентата, желая да го направя публично: аз се завръщам като Супермен ", разгласи той. " Благодаря ви за търпението, то ще бъде възнаградено ".

Кратката сцена на Кавил в края на " Черният Адам ", един от най-вълнуващите моменти във кино лентата, дава обещание бъдещо опълчване сред именития криптонец и всемогъщия Адам на Джонсън.

Мнозина обаче упорстват за още един независим филм за Супермен на Кавил, който би бил първият след " Човек от стомана " от 2013 година.

" Черният Адам " зае първото място в боксофиса през дебютния си уикенд с приблизителни доходи от 67 млн. $.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР