Хенри Кавил, един от най-популярните актьори в момента, който съвсем

...
Хенри Кавил, един от най-популярните актьори в момента, който съвсем
Коментари Харесай

Хенри Кавил ще е новият Шотландски боец“

Хенри Кавил, един от най-популярните артисти сега, който напълно скоро ще гледаме по кината в " Аргайл ", режисиран от Матю Вон. По мотив промоцията на " Аргайл ", Кавил съумя да приказва с разнообразни медии като Collider, наблягайки, че той ще взе участие в предстоящото рестартиране на " Шотландски войник ": “Има доста работа за извършване от моя страна. Това ще бъде съществено пътешестване, убеждавам ви ”.

Без да дава прекалено много информация за кино лентата, Хенри Кавил изрично удостоверява ролята си в предстоящото завръщане на именита сага от 80-те, за която ще би трябвало да тренира интензивно. Той ще се заеме с именита роля, която ще му напомни работата с меча, научена по времето на фотосите на " Вещерът ".

”Обучението е на път да стартира съществено. Това ще бъде доста дълъг подготвителен развой и аз съм доста разчувствуван да го стартира. Само това мога да ви кажа сега. Искам да вардя всичко в загадка допустимо най-дълго. ”, безапелационен е някогашният Супермен.

Хенри Кавил призна, че е огромен почитател на сагата: „ Фен съм на " Шотландски войник " от дете. Гмуркам се на надълбоко във франчайз, който споделя удивителни истории с всички налични принадлежности, това ще трансформира това в премеждие, което аз (и уповавам се всички вие) в никакъв случай няма да не помни. ”

Завръщането на класики от предишното е константа във филмовата промишленост от десетилетия, а в този момент претърпяваме миг, в който великите творби, които ни съпътстваха през 80-те и 90-те, още веднъж са на мода. ‘Шотландски боец’ е добър образец за именита сага с присъединяване на двама артисти от ранга на Кристофър Ламбърт и Шон Конъри, чието завръщане ще се чака да бъде блокбъстър.

 

 

 
 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР