Хелзинки. Съюзът на демократичните сили (СДС) подкрепи с гласовете си

...
Хелзинки. Съюзът на демократичните сили (СДС) подкрепи с гласовете си
Коментари Харесай

СДС подкрепи Александър Стуб за водещ кандидат на ЕНП на евроизборите

Хелзинки. Съюзът на демократичните сили (СДС) поддържа с гласовете си някогашния финландски министър председател Александър Стуб за водещ претендент на ЕНП на идните европейски избори. Това оповестиха от пресцентъра на политическата групировка .
" Харесахме платформата и възгледите му за развиването на Европа отсега нататък. Александър Стуб отговори на въпросите, които му поставихме по метод, който удовлетвори критериите ни за водещ претендент на ЕНП, присъединяване му в дебата също беше на доста високо равнище. Г-н Стуб има място в огромната европейска политика.Искахме да му дадем късмет с нашата поддръжка, макар че знаехме,че любимец е господин Манфред Вебер ", съобщи ръководителят на Съюз на демократичните сили Румен Христов след гласуването.
Той посочи, че при диалога на делегатите на синята партия с Александър Стуб са проличали околните позиции на Съюз на демократичните сили и някогашния финландски министър председател във връзка с значими за страната ни въпроси. Румен Христов е подчертал, че Съюз на демократичните сили неведнъж е упорствал държавното управление да постави повече усиля за приемането ни Еврозоната, а Александър Стуб е декларирал позицията си, че всички страни-членки на Европейски Съюз, покрили критериите, би трябвало да бъдат признати.
Близките хрумвания сред представителите на Съюз на демократичните сили и Александър Стуб са проличали и от визията и на двете страни, че пунктовете за приемане на бежанци би трябвало се изнесат отвън Европейски Съюз, както и нуждата от обща защита на границите на Европейския съюз.
На срещите с Александър Стуб са участвали ръководителят на Съюз на демократичните сили Румен Христов и останалите трима делегати – зам.-председателите на партията Емил Кабаиванов, Мариана Лазарова и Теодор Петков.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР