Hell Energy, една от най-популярните енергийни напитки в света и

...
Hell Energy, една от най-популярните енергийни напитки в света и
Коментари Харесай

Брус Уилис се снима със знойната красавица от Despacito - slava.bg

Hell Energy, една от най-популярните енергийни питиета в света и водач на българския пазар, продължава своята взаимна работа с Брус Уилис. Суперзвездата ще остане лице на световната акция на Hell за още две години, а дружно с него в новата реклама ще взе участие и красивата латиноамериканска актриса и модел Сулейка Ривера, набрала известност с присъединяване си във видеото на музикалния шлагер Despacito с над 6,6 милиарда гледания. Напитката подписва съглашение за повторно с една от топ звездите на Америка. Унгарската компания предлага своите висококачествени енергийни питиета, а от предходната година и айс кафе, на 5 континента в над 50 страни по целия свят - от Индия до Мексико. Преди 2 години те реши да избере световноизвестна персона за публично лице, която да споделя полезностите на марката, а взаимна работа със звезда от ранга на Брус Уилис е извънредно достижение даже за най-големите компании.
„ Успешният избор, който направихме преди две години, се мери основно посредством противоположната връзка, която получаваме от нашите клиенти, защото те са тези, които избират нашата енергийна напитка всеки ден. Брус Уилис е всичко, което представлява;e като бранд: той е мощен, динамичен и самоуверен.

Работата, която свършихме дружно през последните няколко години, потвърди че и отношението ни към високото качество е сходно, по тази причина и изцяло предстоящо продължаваме с нашето съдействие. Тази година взехме решение да включим и още една международна звезда дружно с Брус Уилис в световната ни акция – хубавицата Сулейка Ривера. Тя печели купата Мис Вселена през 2006 и е известна в България може би най-много с присъединяване в клипа на Despacito, само че също е имала няколко кино функции и става доста сполучлива бизнес дама. “, показа Péter Pantl, Маркетинг шеф. Снимките на новата реклама ще стартират този месец в Ню Йорк.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР