Хеликоптер, който е пръскал горски масиви в района на стопанствата

...
Хеликоптер, който е пръскал горски масиви в района на стопанствата
Коментари Харесай

Хеликоптер изчезна край Гоце Делчев

Хеликоптер, който е пръскал горски масиви в региона на стопанствата в Сатовча и Гърмен, е липсващ тази заран, оповестява БНР. Към момента няма доказана информация за случай с летателната машина.

По информация на кмета на община Гърмен, Феим Иса, нощес екипът е завършил работа. Тази заран водачът е изхвърчал към базата в Пловдив към 07.40 часа, а останалата част от екипажа е тръгнала с микробус. По-късно сътрудниците му съобщили, че нямат връзка с водача, който е трябвало да кацне в региона на Цалапица.

Сигнал за вероятен случай е подаден в Спешния център в Гоце Делчев и в Благоевград. Екипи неотложно са тръгнали към региона на Гърмен, само че досега няма открит паднал хеликоптер.

От Министерство на вътрешните работи и Главна дирекция " Гранична полиция " изрично отхвърлиха да има случай с тяхна летателна машина.

От Югозападното държавно дружество потвърдиха, че по контракт с частна компания в продължение на три дни хеликоптер е правил пръскания на горски масиви и е завършил работа през вчерашния ден. След като е получена информация, че водачът не се е прибрал, от предприятието също са подали сигнал.

В момента машината и водача се търсят.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР