Хекимян: ГЕРБ като партия е готова за избори, но не

...
Хекимян: ГЕРБ като партия е готова за избори, но не
Коментари Харесай

Хекимян: ГЕРБ като партия е готова за избори, но не това е пътят

Хекимян: ГЕРБ като партия е подготвена за избори, само че не това е пътят.

Знакова тирада. Еднозначна. Всяка негова дума беше право в задачата. За следващ път Борисов сподели какво е да си същински общественик и водач.

Това сподели в изявление за „ Денят онлайн “ ръководителят на групата общински съветници на ГЕРБ-СДС в София Антон Хекимян. 

„ Показа, че е е подготвен да подаде ръка и да се седне на масата за договаряния, да не се приказва за сглобка, а за равно вдишване на отговорност “, добави той.

„ ГЕРБ като партия е подготвена за избори, само че не това е пътят. Партията му е блага, само че страна е над всичко, сподели Бойко Борисов “, цитира Хекимян.

„ Бюджетът на Столична община е бюджет на неналичията, липсват 15% повдигане на заплатите на водачите. Може да се вдигнат цените на билетите. Едната опция е да се вдигнат цените на билетите и картите, друга опция е да се вдигнат цените на синята или зелената зона “, сподели още той.

„ В идващия тригодишен интервал кметът би трябвало да каже дали ще подвига налозите. В този бюджет се подчертава, че тази година налози няма да бъдат вдигани, само че каква е гаранцията за идващите три “, попита Хекимян.

Той увери, че ще остане в и работи за София и няма да е в листите за европейските избори.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР