Heinz Ketchup и Републиканската партия напоследък експериментират с изкуствен интелект. Изкуственият

...
Heinz Ketchup и Републиканската партия напоследък експериментират с изкуствен интелект.
Изкуственият
Коментари Харесай

6 от най-странните реклами, генерирани от Изкуствен интелект… досега

Heinz Ketchup и Републиканската партия в последно време опитват с изкуствен интелект.

Изкуственият разсъдък в действителност е в своя пик и рекламите може да са идната стъпка на бързо напредващата технология. Тъй като AI генераторите на изкуство не престават да се употребяват и стават все по-добри, можем напълно скоро да забележим AI да се употребява постоянно и в рекламите.

За благополучие, към този момент надалеч не са съвършени, като генераторите на изкуство не престават да бъдат отлично неспособни да развиват точни човешки лица, да вземем за пример. Докато нашето общество не бъде завладяно от рационален изкуствен интелект, можем да продължим да се смеем на парадокса, който съставляват генерираните от AI реклами.

Ето шест образеца за реклами, генерирани от изкуствен интелект.

„ Победете Байдън “

Републиканската партия неотдавна опитва с технологията в акция, озаглавена „ Победете Байдън “, където изображения с изкуствен интелект рисуват картина на това по какъв начин би могла да наподобява Америка при второ ръководство на Байдън.

По този мотив представителят на Демократическата камара в Ню Йорк Ивет Кларк показа законопроект, озаглавен „ Закон за ИСТИНСКИТЕ политически реклами “, който ще изисква откриване на тези, за чието основаване е употребен изкуствен интелект.

Синтетично лято

„ Синтетично лято “ има всички детайли на типична реклама на бира: ретро ария от края на 90-те години, печене на лятно барбекю и хора с извънредно злокобни лица. Рекламата е основана от Крис Бойл и Хелън Пауър от основаната в Лондон продуцентска компания Private Island.

Ресторант Pepperoni Hug Spot

По същия метод, по който „ Синтетично лято “ улавя магията на реклама за бира, тази за измисления ресторант, наименуван Pepperoni Hug Spot, прави съвсем същото.

Рекламата съдържа още повече доказателства, че AI не схваща изцяло по какъв начин хората гълтам храна и питиета. Рекламата е генерирана от потребителя на Twitter Pizza Later, самопровъзгласил се откривател по изкуствен интелект.

“КЕТЧУП ”

Тази реклама на Heinz е отпреди няколко месеца и ни връща към времето, когато генераторите на изкуствен интелект като DALL-E изглеждаха незначителни и необикновено нови.

Рекламата включва генератор на изображения с изкуствен интелект, който създава бутилка от соса, употребявайки въведената фраза „ KETCHUP “, като резултатът ясно прилича бутилка кетчуп Heinz.

„ Ти си Balenciaga, Хари “

Тази реклама е основана от DemonFlyingFox като подигравка на известната фраза „ Ти си вълшебник, Хари. “ от първия филм за Хари Потър, през призмата на реклама на Balenciaga от края на 80-те.

Pizza Nuggets (Пародийна реклама)

Pizza Nuggets е подправена реклама, основана с изкуствен интелект, която има за цел да имитира рекламите за закуски от началото на 90-те години.

Фалшивата марка Pizza Nuggets разрешава на тези компютърно генерирани младежи да ядат пица и пилешки хапки в учебно заведение. Колко прелестно!

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР