Хедър Джейн винаги ще помни времето, когато отиде в Лос

...
Хедър Джейн винаги ще помни времето, когато отиде в Лос
Коментари Харесай

Жена, която разкри, че е чернокожа чрез ДНК тест, има „излизащо“ парти

Хедър Джейн постоянно ще помни времето, когато отиде в Лос Анджелис, с цел да отпразнува 16 юни през 2022 година – националния празник, отбелязващ премахването на робството. Разбира се, това е значим празник за американците, отбелязващ края на Гражданската война, само че за Хедър това беше и първият път, когато съумя да прегърне това, че е чернокожа - факт, който тя преди малко беше разкрила единствено преди няколко седмици посредством Тест за ДНК на предците.

Тестът, който направи, с цел да открие корените си преди няколко седмици, й сподели, че в действителност е 30% афроамериканка, и също по този начин я съпостави с братовчедка й Линда. Две седмици по-късно тя беше в самолета, с цел да се срещне с роднината си и беше посрещната при идването си с огромна прегръдка от Линда и сестра й Бренда. „ Те споделиха: „ Ти си вкъщи. Ти си със фамилията си “, телевизионната водеща Хедър, 34.

След това сестрите проведоха огромно празненство за Хедър, с цел да отпразнуват нейното завещание. „ Те го нарекоха моето „ излизане като черно празненство “ и ми...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР