Хебър пуска във вторник билетите за предстоящия двубой с ЦСКА

...
Хебър пуска във вторник билетите за предстоящия двубой с ЦСКА
Коментари Харесай

Хебър пуска във вторник билетите за двубоя срещу ЦСКА - София

Хебър пуска във вторник билетите за идния дуел с ЦСКА - София. Мачът е от 29-ия кръг на efbet Лига и ще се играе в четвъртък (4 май) от 18:00 часа на стадион " Георги Бенковски " в Пазарджик. 

Желаещите да се снабдят авансово с входни талони могат да създадат това във вторник и сряда на дежурната каса на стадиона, която е с работно време от 16 до 19 часа. В деня на срещата след 14 часа ще бъдат отворени всички каси, а 2 часа преди началото на мача и вратите на стадиона. 

Организацията за продажба на билетите ще бъде аналогична с тази от мача на Хебър с Левски, състоял се на 5-и март. Фенове на Хебър и неутрални такива ще закупуват входни билети, както следва - тези за бранш " В " и " Б " от касата при дребния неестествен терен до езерото, а искащите да гледат дуела от новата естрада в бранш " А " от касата до фитнеса. 

Гостуващите последователи ще закупуват билети на касата до паркинга при огромния неестествен терен и от там непосредствено ще влизат в бранш " Г ". С превантивна цел всички почитатели с отличителни клубни продукти на " алените " ще бъдат изпращани в бранша за посетители, даже да са закупили билет за различен бранш. 
 Любо Пенев: Важна победа! Мачът с ЦСКА е по-специален, по този начин е Любо Пенев: Важна победа! Мачът с ЦСКА е по-специален, по този начин е
От Хебър приканват феновете на дуела с ЦСКА - София да отидат по-рано на стадиона, защото пропусквателният режим ще бъде по-рестриктивен, a поради инспекциите на полицията влизането ще става по-бавно от елементарното. На стадиона няма да се позволява вкарване на бутилки с минерална вода и твърди предмети. 

От Управата на клуба приканват феновете за прецизно съблюдаване на избраните бранш, блок и място на седалка. Децата до 14 година влизат с компаньон, декларация и без билет.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР