Хебър приключва днес двуседмичния си лагер в Алания, Турция. Това

...
Хебър приключва днес двуседмичния си лагер в Алания, Турция. Това
Коментари Харесай

Манчев: Бяхме катастрофални, такова нещо в първенството е недопустимо

Хебър завършва през днешния ден двуседмичния си лагер в Алания, Турция. Това е и мотив старши-треньорът на тима да показа усещанията си от последната контрола на отбора, играна нощес против Металист 1925 и за лагера в южната ни съседка като цяло. 

" Първото полувреме от мача с Металист бяхме пагубни. Нямаше експанзия, а имаше доста брак. Много елементарно давахме топката на съперника да ни контраатакува. Това са неща, за които говорихме на анализа, че не трябва да позволяваме. След почивката момчетата се показаха добре и съм удовлетворен от показаното. При втория гол на съперника попречи може би и вятъра. Имам съмнения и за засада при първия, само че аз виждам по-общо на нещата. Не ми хареса по какъв начин влязохме в мача и ще имам диалог с момчетата по тази тематика. Вярно е, че е финален ден от лагера, всички са физически, а и ментално изморени, само че ние сме пристигнали тук да работим и това са мачове, които са ни нужни с цел да се подготвим оптимално добре за шампионата, където в решителните борби сходно разпределяне и подценяване на обстановки или мач като цяло е неприемливо ", уверен е Манчев. 

Той даде и оценката си за режима в Алания в общоприет проект.

" От лагера съм доста удовлетворен, тъй като изпълнихме дилемите, за които бяхме пристигнали тук. Условията бяха доста положителни, играчите се вложиха оптимално, а като се изключи първите 45 минути от мача с Металист съм удовлетворен и от играта в контролите на турска земя. Не желая да разясня за пропадналата инспекция с Каспий, само че в световен проект няма защо да скърбя. Имаме някои състезатели, които ще би трябвало да наваксват - приказвам за Алекс Серано и Лорен Маружин, само че в околните 10 дни ще успеем да поработим с цел да сме в цялостен състав за първия формален мач против ЦСКА 1948. Като цяло стартирам да пречиствам в главата си, тези на които ще дам доверието си да стартират против ЦСКА 1948, въпреки че някои се пробват да ме опровергаят. Все още не съм наясно и в околните 10 дни ще дам опция в тренировките на всички момчета да заслужат мястото си измежду стартовите 11 за първия формален дуел ", приключи Манчев.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР