Хебър прекрати трудово-правните си отношения с двама от досегашните си

...
Хебър прекрати трудово-правните си отношения с двама от досегашните си
Коментари Харесай

Хебър разкара двама ненужни

Хебър приключи трудово-правните си връзки с двама от досегашните си футболисти: Муса Сила и Арсенио Валпорт, оповестиха от клуба.

Те имаха контракти с клуба до 30 юни 2023 година, само че по взаимно единодушие на двете страни контрактите бяха разтрогнати с неотложен резултат.
 Кметът на Пазарджик ликува след спасението на Хебър
Кметът на Пазарджик ликува след спасението на Хебър

Вижте какво написа той във Фейсбук

30-годишният Арсенио Джърмейн Седрик Валпорт дойде в Хебър като свободен сътрудник при започване на месец септември, предходната година и бе част от спомагателната селекция на " зелените " след края на съдействието на клуба с италианците от " Жокер груп ". За престоя си в Хебър някогашният юношески национал на Нидерландия записа общо 18 мача (943 минути) за състезание на efbet Лига, означи 3 гола, записа 1 асистенция и получи 4 жълти картона. Арсенио има и 1 мач за Купа България (23 минути в дуела с Марица).

С Хебър предварително се разделя и френският бранител Муса Сила. Подобно на Валпорт, 23-годишният десен бек също дойде в Хебър като свободен сътрудник през предишния септември, идвайки от френския Шоле. Парижанинът записа 15 мача (888 минути) с екипа на " зелените " в efbet Лига, в които получи 2 жълти картона.

" Хебър благодари на Валпорт и Сила за времето, през което носиха емблемата на клуба, и им пожелава триумфи на зеления терен, здраве и шанс в живота ", гласи известието на пазарджиклии.
 Любо Пенев: Едва ли някой е вярвал, че тимът ще се избави
Любо Пенев: Едва ли някой е вярвал, че тимът ще се избави

Старши треньорът на Хебър Любослав Пенев изрази задоволството си успеха над Берое с 3:1
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР