Хебър (Пазарджик) надигра Монтана като гост след оспорвана и равностойна

...
Хебър (Пазарджик) надигра Монтана като гост след оспорвана и равностойна
Коментари Харесай

Камило Плачи: Това, което трябваше да направим, го направихме!

Хебър (Пазарджик) надигра Монтана като посетител след оспорвана и равностойна борба с 3:2 гейма и записа девети триумф в шампионата на efbet Супер Волей. 

С това първенците приключват първия полусезон с триумф и ще зимуват като отличник в класирането.

Старши-треньорът на Хебър Камило Плачи изрази удовлетворение от постигнатия триумф:
52  Хебър подчини Монтана след близо 3-часова борба и поведе в Efbet Супер Волей
„ Радвам се от постигнатия триумф. Направихме добър мач. Имаше битка, дълги и продължителни геймове.  Видяха се два тима, които дадоха всичко от себе си. Доволен съм, тъй като тази успеха ни разрешава да бъдем първи в класирането на шампионата. “
 Изключителен волейбол! Хебър подчини Монтана след близо 3-часова борба и поведе в Efbet Супер Волей Изключителен волейбол! Хебър подчини Монтана след близо 3-часова борба и поведе в Efbet Супер Волей
„ Изпълнихме начертаните цели дотук. Започнахме със здравословни проблеми, само че се справихме. Въпреки всичко, което ни сполетя спечелихме Суперкупата, класирахме се в групите на Шампионска лига и завършихме като отличник класирането на efbet Супер Волей. Това, което трябваше да създадем, го направихме!
52  Хебър подчини Монтана след близо 3-часова борба и поведе в Efbet Супер Волей
Снимки: NVL/Startphoto.bg 

Гледай волейбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Шампионската лига за мъже и дами и Световното клубно състезание за дами, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР