Хебър ДЮШ вдигна купата за първо място в 23-то издание

...
Хебър ДЮШ вдигна купата за първо място в 23-то издание
Коментари Харесай

Отборът на Хебър ДЮШ спечели коледния турнир по футзал

Хебър ДЮШ подвигна купата за първо място в 23-то издание на общинския коледен шампионат по футзал, който се организира в пазарджишката спортна зала " Хебър ". Проявата бе под егидата на кмета на Общината Тодор Попов. В разногласието за първото място формираният от доста опитни играчи отбор на Хебър ДЮШ надигра с 2:1 сензацията в шампионата - Орлета`2008. 



Двете попадения за спечелилите бяха дело на Спас Гигов, който сподели доста класа по време на цялата конкуренция. Точен за " орлетата " сред головете на Гигов бе играещият треньор Станислав Чочков. Малкият край се трансформира в същински празник за резултатния футбол. Костандово и Комуна играха освободено и в постоянното време си размениха по 7 попадения. При дузпите надалеч по-опитните момчета от Костандово демонстрираха здрави нерви и победиха с крайното 10:9. 



Призьорите в крайното отборно нареждане бяха наградени с купи и парични награди, а тези в персоналното класиране с предметни награди под формата на спортна екипировка с марките на международно известните марки Nike, Lotto и Puma. Всички самостоятелни първенци получиха и безвъзмезден достъп до онлайн телевизия, безлимитен интернет на оптималната скорост и безкрайни диалози в мобилна мрежа, чрез карти на един от българските оператори за период от 1 месец. 

" Благодаря на кмета Тодор Попов за финансовата и логистична поддръжка, която за поредна година ни оказа община Пазарджик, по този начин щото коледния шампионат да бъде съхранен в тези тежки времена. Благодарности изричам на Оценка за съвместимост на БФС в лицето на Йордан Линков, на президента на БК Хебър Янислав Марков, както и на останалите ни сътрудници ", акцентира от името на уредниците Димитър Комсийски.    
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР