HBO Max (Warner Bros. Discovery) получи общо 31 награди Emmy

...
HBO Max (Warner Bros. Discovery) получи общо 31 награди Emmy
Коментари Харесай

31 награди Еми за сериалите на HBO Max

HBO Max (Warner Bros. Discovery) получи общо 31 награди Emmy на 75-ите годишни телевизионни награди, най-вече от всички мрежи и платформи, за 11 истински сериала на HBO. Оригиналните продукции на HBO оглавиха трагичните категории (изключителен трагичен сериал, основен актьор/актриса, поддържащ актьор/актриса, гост-актьор/актриса, постановка, сюжет, кастинг и монтаж) с " Наследство ", " Последните оживели " и " Белият лотос ", като " Наследство " завоюва най-големите награди за последния си сезон. Освен това " Шоуто на Джон Оливър " завоюва за изключителенo развлекателно шоу.

Пълен лист с награди Emmy за HBO Max: 8 за Последните оживели (HBO Original), в това число за извънреден гост-актьор в трагичен сериал (Ник Оферман), изключителна гост-актриса в трагичен сериал (Сторм Рийд), извънреден дизайн, извънреден монтаж за трагичен сериал, извънреден простетичен грим, извънреден звуков монтаж за комедиен или трагичен сериал (един час), извънреден звуков микс за комедиен или трагичен сериал (един час) и изключителни специфични образни резултати в сезон или филм. 6 за Наследници (HBO Original) за извънреден трагичен сериал, извънреден артист в основна роля в трагичен сериал (Кийрън Кълкин), изключителна актриса в основна роля в трагичен сериал (Сара Снук), извънреден артист в поддържаща роля в трагичен сериал (Матю Макфейдън), извънреден сюжет за трагичен сериал (Джеси Армстронг) и изключителна постановка за трагичен сериал (Марк Майлод).

5 за Белият лотос (HBO Original), в това число за изключителна поддържаща актриса в трагичен сериал (Дженифър Кулидж), извънреден кастинг за трагичен сериал, изключителна модерна прическа, изключителна музикална комбинация за сериал (оригинална трагична партитура) и извънреден музикален контрол. 2 за Шоуто на Джон Оливър (HBO Original) за извънреден сюжет за развлекателен сериал и извънреден сюжет за развлекателен сериал. 2 за Ние сме тук (HBO Original), в това число за изключителни костюми за развлекателна, нехудожествена или риалити стратегия и за изключителни прически за развлекателна, нехудожествена или риалити стратегия. 2 за Moonage Dreamer (HBO Original), отдаден на творчеството на Дейвид Бауи, в това число за извънреден звуков монтаж за неигрална или риалити стратегия (с една или няколко камери), за извънреден звуков микс за неигрална стратегия (с една или няколко камери).

1 за Бари (оригинален филм на HBO), в това число изключителна съгласуваност на каскадите за комедиен сериал или развлекателна стратегия. 1 за Домът на дракона (HBO Original), в това число за изключителни костюми за фентъзи/научна фантастика. 1 за 30-метровата вълна (HBO Original), в това число за изключителна кинематография за нехудожествена стратегия. 1 за Скечове на чернокожата дама (HBO Original), в това число за извънреден кино монтаж за развлекателна стратегия. 1 за Приемане в " Запата на рокендрола " 2022 (HBO Original), в това число за извънреден дизайн на осветлението/режисура на осветлението за разнообразна стратегия. 1 за Succession: Controlling the narrative (HBO Original), в това число за извънреден късометражен нехудожествен или риалити сериал.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР