HBO Max – стрийминг платформата на WarnerMedia, която ще замени

...
HBO Max – стрийминг платформата на WarnerMedia, която ще замени
Коментари Харесай

С по-евтин абонамент и повече съдържание HBO Max тръгва в Европа

HBO Max – стрийминг платформата на WarnerMedia, която ще размени HBO GO, потегля в Европа в края на този месец. На 26 октомври тя ще дебютира в шест страни – Швеция, Дания, Норвегия, Финландия, Испания и Андора, а в 14 други, измежду които и България, ще започва при започване на 2022 година. Спрямо оповестените досега цени тя ще е и по-евтина от предшественика си, само че в същото време ще предлага доста повече наличие.

Компанията към този момент има проекти и за по-нататъшната си агресия, като чака следващата година да навлезе с HBO Max на още седем пазара – Нидерландия, Турция, Гърция, Исландия, Естония, Латвия и Литва. Така в идващите месеци новата платформа ще стане налична на общо 27 територии на Стария континент, последователно оставяйки HBO GO в историята.

„ И към момента не сме завършили. Още доста следва, защото стремежът ни е до 2026 година да имаме наличие на 190 територии “, разяснява Йоханес Лархер, началник на HBO Max International.

Абонатите ще могат да персонализират профила си в HBO Max, създавайки собствен личен модел на желано наличие – инструмент за пречистване, сходен на този, на който залага и стрийминг колосът Netflix. От компанията оповестяват и за усъвършенствания във функционалността за наставнически надзор, само че все още не излиза наяве какви тъкмо са те. В известие до медиите бе показан и образът на началната страница.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР