Хавай 5-0 е от сериалите, които можем да гледаме отново

...
Хавай 5-0 е от сериалите, които можем да гледаме отново
Коментари Харесай

Какво се случва с Алекс О'Лафлин след края на Хавай 5-0

" Хавай 5-0 " е от сериалите, които можем да гледаме още веднъж и още веднъж, без да ни омръзне. Просто тъй като всеки епизод сервира нова доза неопределеност и чопли любознанието ни.
 Дейвид Карузо след
Какво се случва с Дейвид Карузо 11 години след края на " От мястото на престъплението – Маями "

Хорейшио Кейн е неоткриваем

Всъщност поредицата, която дълги години гледаме и в родния ефир, е по мотиви на този, предаван в периода 1968-1980 година, като са непокътнати имената на героите.

В познатия ни  " Хавай 5-0 " в основната роля - тази на Стив Макгарет, влиза  Алекс О`Лафлин , а в останалите са Скот Каан, Тейлър Уили, Даниел Дей Ким и Грейс Парк. Сериалът се излъчваше от 2010 година чак до 2020 година, като за това време видяхме общо 240 епизода.

Интересното е, че след края на сериала Алекс О`Лафлин реши да слезе от сцената и не се е появявал в нито един филм или сериал. Освен в основната роля, артистът е влизал в тази на режисьор в три епизода, а цели 18 епизода от  " Хавай 5-0 " даже е продуцирал.

Ролята в сериала безспорно се оказа най-голямата му и значима в кариерата най-малко досега. Като в годините преди началото на  " Хавай 5-0 " е взел участие в 15 други продукции, измежду които Three Rivers, " План Б ", където си партнираше с Дженифър Лопес и " Ледена гибел ".

В изявление за CBS през 2017 г. О`Лафлин разкрива, че в началото се е колебал дали да одобри ролята на Стив Макгарет, тъй като предният сериал с негово присъединяване - Three Rivers, се е оказал неуспех. Но е решил да рискува и е приел работата.

По време на десетте години, в които се излъчва сериалът, артистът не е взел участие в нито една друга продукция. Вероятната причина за това е, че се е преместил да живее на Хавайте, където са протичали и фотосите на  " Хавай 5-0 ", което го е отдалечило от Холивуд, написа Looper.

Като цяло Алекс О`Лафлин е много загадъчен за персоналния си живот и не споделя съвсем нищо, няма и профили в обществените мрежи. Факт е, че не сме чували нищо за него през последните три години, само че това не значи, че ситуацията скоро няма да се промени.

През 2021 година в изявление за YouTube канала Pac Bleu артистът споделя, че работи върху три нови сюжета. Единият е за сериал, а другите два - за филми. Но по това време декларира, че са надалеч от подготвени и по тази причина не може да показа нищо.

Е, не сме и чули повече за новите му планове, само че пък през предходната година от Deadline разбрахме, че е подписал с мениджърската агенция Atlas Artists. Всичко това значи, че Алекс О`Лафлин въпреки всичко има намерение да се върне към снимането на филми и сериали, само че остава огромният въпрос по кое време.
 Кевин Сорбо след ролята на Херкулес - какво се случва с артиста
24 години след " Херкулес " - какво се случва с артиста Кевин Сорбо

Проблемите, белязали пътя на артиста

В персонален проект артистът е женен за сърфистката Малия Джоунс, като през 2020 година се роди и синът им Лайн. Това е второ дете за О`Лафлин, който има и 18-годишен наследник от предходна връзка.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР