Haval Monster е най-големият засега кросовър в гамата на китайската марка.

...
Haval Monster е най-големият засега кросовър в
гамата на китайската марка.
Коментари Харесай

Haval разкри екстериора и интериора на новия си флагман Monster - видео

Haval Monster е най-големият към този момент кросовър в гамата на китайската марка. Габаритите - дължина / широчина / височина на модела съответно са равни на 4780/1890/1675 милиметра, а междуосието е 2800 милиметра. Що се отнася до размерите, те са сравними с тези на Kia Sorento, само че платформата Lemon е същата като тази на „ по-младия “ Jolion.

Monster е британското име на кросовъра, но ако преведете смисъла на името от китайски, тогава новият Haval може да се нарече още „ митичен звяр “. Машината е развита въз основата на концепта Haval XY за който от компанията споделят „ Смейте да мислите, дръзвайте да действате, дръзвайте да създавате. Така е проектиран и HAVAL XY - да донесе уникално изживяване на всички консуматори. “



Дигитализацията на интериора е цялостна: само превключвателите на кормилната колона и на електропакета за прозорците не са сензорни. Селекторът на трансмисията в центъра към този момент не е там: режимите се превключват под кормилото, като в Меrcedes. Информационно-развлекателната система е сходна на първото поколение MBUX комплекс - екрани с 12,3 и 14,6 инча.

"Monster " е екипиран с матрична LED оптика, 25-инчов проекционен екран, разпознаване на лица и системи за наблюдение на лидера, интелигентна телематична Coffee Intelligent и безжично зареждане на смарт телефон. Мощен процесор Qualcomm 8155 е виновен за вярната работа на електрониката. Панорамният покрив, комбинираната вътрешна обшивка от алкантара, кожа и алуминий са белезите на топ версията.

Досега е сертифицирана единствената версия на Haval Monster със задвижване на предните колела, бензинова турбочетворка 1,5 л с мощ 184 конски сили (275 Нм) и 7-степенна преселективна роботизирана трансмисия. В бъдеще трябва да се чака хибридна версия и по-мощна 2.0-литрова версия. Механичното задвижване на четирите колела за вътрешния пазар в Китай е под въпрос. Там продажбите на Haval Monster евентуално ще започнат преди края на годината,
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР