Хасково. Посланикът на Боливарска република Венецуела у нас Н. Пр.

...
Хасково. Посланикът на Боливарска република Венецуела у нас Н. Пр.
Коментари Харесай

Хасково: Посланикът на Венецуела Н. Пр. Ориета Капони ще съдейства ученици от града да участват в международен лагер

Хасково. Посланикът на Боливарска република Венецуела у нас Н. Пр. Ориета Капони изрази подготвеност да спомага хасковски възпитаници да вземат участие в интернационален лагер във Венецуела, оповестиха от пресцентъра на Община Хасково . Предложението бе направено по време на среща с кмета на Община Хасково Добри Беливанов. Нейно превъзходителство е в Хасково по покана на ЕГ „ Проф. Д-р Асен Златаров “. Тя изрази възхищението си от прелестната атмосфера в гимназията. По думите й проучването на непознати езици води до по-мирен свят, тъй като езиците са мост към други нации.
Кметът Добри Беливанов показа концепцията на Общината за обновяването на учебни заведения и детски градини, по този начин също за основаването на кухня „ майка “, което ще намали таксите за детски градини. Той добави, че задачата е да се основат по-добри условия за живот на младежите.
„ Това е едно положително решение за младежите “, сподели Н. Пр. Ориента Капони и изрази подготвеност да спомага за предстоящ продан на възпитаници сред България и Венецуела. Подобна концепция към този момент е на път да бъде осъществена в хасковската езикова гимназия. Проучват се опциите за присъединяване в юношески лагер в Куба, който може да бъде продължен с посещаване и във Венецуела, сподели от своя страна шефът на гимназията Деян Янев.
След срещата с кмета Н. Пр. Ориета Капони показа Венецуела пред учениците на ЕГ „ Проф. Д-р Асен Златаров “.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР