Хасково. Кметът Добри Беливанов присъства на тържеството по повод изпращането

...
Хасково. Кметът Добри Беливанов присъства на тържеството по повод изпращането
Коментари Харесай

Хасково: Кметът Добри Беливанов поздрави абитуриентите на ЕГ “Проф.д-р Асен Златаров“

Хасково. Кметът Добри Беливанов участва на тържеството във връзка изпращането на Випуск 2018 в ЕГ „ Проф. доктор Асен Златаров “ в Хасково. Това оповестиха от Община Хасково . Пред зрелостниците той съобщи: „ Всяко едно изпращане на випуск е мотив за доста наслада, като израз на добре свършена работа през годините. Израз на едно сполучливо довеждане докрай на степен на обучение, мотив за доста очаквания към бъдещето и упования от живота. Скъпи зрелостници, тук вие оставяте доста мемоари и страсти. Запазете миналите пет години в себе си, като един специфичен миг, след който сте стъпили в жи вота на огромните. Пожелавам Ви да сбъднете всичките си фантазии, в никакъв случай да не забравяте своите учители и да се връщате в родния си град с чувството, че постоянно тук сте си вкъщи! Уважаеми преподаватели, благодаря Ви че дадохте всичко от себе си, с цел да могат тези младежи да тръгнат по пътя на живота със самочувствие и убеденост. Пожелавам Ви здраве и от ден на ден и по-успешни възпитаници. “.
В словото си шефът на гимназията Деян Янев съобщи, че Випуск 2018 е един от най-силните през последните години. „ И като познания, и като достижения, и като държание. Те подвигнаха доста летвата и ще са нужни обилни старания, с цел да се отбрани това високо равнище. Защото престижът на едно учебно заведение се дължи на неговите възпитаници ”.
Кметът Добри Беливанов поздрави носителя на Златаровска премия Тодор Кирев, който в края на предходната година го размени на поста за един ден в самодейността „ Межиджър за един ден “.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР