Хасково. 17-годишният Ивайло Кърджалиев е кмет на Хасково за един

...
Хасково. 17-годишният Ивайло Кърджалиев е кмет на Хасково за един
Коментари Харесай

Хасково: 17-годишният Ивайло Кърджалиев зае мястото на кмета Добри Беливанов в рамките на инициативата „Мениджър за един ден“

Хасково. 17-годишният Ивайло Кърджалиев е кмет на Хасково за един ден. Той зае мястото на кмета Добри Беливанов откакто кандидатурата му бе предпочетена за присъединяване в самодейността „ Мениджър за един ден “ на JA Bulgaria - Джуниър ачийвмънт.о Община Хасково взе участие за следващ път в тази самодейност. Това оповестиха от пресцентъра на Общината .
В 9.00 часа стартира работният ден за осем хасковски възпитаници. Те аплайваха за позициите кмет, зам.-кмет, секретар на Общината, шефове на дирекции и „ Протокол и връзки с обществеността “. От утвърдените възпитаници седем са от ЕГ “Проф.д-р Асен Златаров “ и един от ПГТ “Александър Паскалев “.
Ивайло Кърджалиев съобщи, че като кмет за един ден през днешния ден ще търси решение за ремонта на на дупките по улиците на града и усъвършенстване на хигиената в града. Кметът Добри Беливанов го уведоми, че към този момент има определена компания след извършена социална поръчка за ремонт на четири хасковски булеварда. Най- сериозен ще бъде ремонтът на бул. „ Освобождение “ в сектора от ДКЦ-1 до кръстовището с бул. „ Илинден “.
Повече за приюта за безстопанствени кучета изиска да разбере зам.-кметът за един ден Мария Аврамова. Заместник-кметът Велин Балкански ѝ сподели документи от Областната дирекция за Безопасност на храните, че приютът дава отговор на техническите условия. Балкански увери заместничката си, че стартира набирането на личен състав за приюта и той ще стартира работа в най-скоро време.
Секретар на Общината е Едже Неджиб, шеф на Дирекция „ Икономика и икономически действия, ръководство на общинска благосъстоятелност - ИСДУОС “ е Емил Георгиев, шеф на Дирекция " Хуманитарни действия и обслужване на популацията " е Деница Мешова. Директор на Дирекция „ Архитектура градоустройство строителство и вложения “ е Антоанета Марчева, шеф на Дирекция „ Общинска данъчна дирекция “ е Ана-Мария Делииванова, а „ Протокол и връзки с обществеността “ е Християна Иванова.
Всички мениджъри за един ден вземат присъединяване в работни срещи. В началото на работния получиха баджове с длъжностите си и контракт за образование а в края ще получат документи за присъединяване в самодейността.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР