Хаштаг ОставамВкъщи вече се използва във фейсбук пространството. Така хората

...
Хаштаг ОставамВкъщи вече се използва във фейсбук пространството. Така хората
Коментари Харесай

Ева Майдел, ГЕРБ: Оставам вкъщи заради коронавируса

Хаштаг ОставамВкъщи към този момент се употребява във фейсбук пространството. Така хората засвидетелстват поддръжката си за ограниченията да се лимитират обществените изяви по отношение на разпространяването на ковид.

Коментар по тематиката направи евродепутатът ни Ева Майдел. Тя показа, че е отсрочила ного събития и пътувания поради болестта. Осъзнава и паниката от това, че доста от нещата се трансформират, съобщи вести.бг.

" Докато виждам препълнения си мейл с отсрочени или анулирани събития и пътувания, си давам сметка за възприятието на обезсърчение в хората, които са изгубили часове работа, с цел да създадат някои от тези конференции, единствено с цел да видят, по какъв начин те отиват в канала. Представям си паниката, която доста от моите другари и познати с дребни и междинни бизнеси в България, Италия и на всички места в Европа изпитват сега: банкови заеми, ипотеки, заплати на техните чиновници, контракти към снабдители, които не могат да бъдат изпълнени ", означи Майдел.

" Това е тестване, което идва рядко, евентуално един път за всяко потомство. И всички ние би трябвало да сме задоволително рационални, с цел да го преодолеем, като останем единни. #ОставамВкъщи ", показва още евродепутатът.



Европейският парламент си придвижи сесията от Страсбург в Брюксел, а по-късно бяха съкратени и съвещанията. Някои евролидери даже работят изолирано за предварителна защита. В Европа най-засегнатата страна остава Италия.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР