Хърватският защитник Домагой Вида се споразумя с гръцкия гранд АЕК

...
Хърватският защитник Домагой Вида се споразумя с гръцкия гранд АЕК
Коментари Харесай

Вицесветовен шампион с Хърватия ще играе в АЕК

Хърватският бранител Домагой Вида се споразумя с гръцкия гранд АЕК (Атина) и ще подпише контракт в околните часове. 33-годишният футболист, който е втори с Хърватия на Световното състезание на Мондиал 2018 в Русия, поставя подписа си под контракт за две години.

Според " Radio: SportFM 94.6 ", заплатата му е по 1,5 милиона евро на сезон и 500 хиляди от същата валута на ръка, които ще вземе с подписването на контракта.

Официалното известие на АЕК (Атина) би трябвало да се появи по-късно през днешния ден, когато Вида ще бъде показан и пред медиите в Гърция. Последните четири години от кариерата на Вида минаха в турския Бешикташ.

Преди типа АЕК притегли още няколко футболисти като швейцарското крило Стивън Цубер от Айнтрахт (Франкфурт), отбранителният халф Йенс Йонсон от испанския Кадис, още едно ляво крило - Христос Албанис от кипърския Аполон (Лимасол), плеймейкърът Мият Гачинович от Хофенхайм, както и мексиканският разиграващ халф Орбелин Пинеда чартърен от Селта (Виго).

През предходната година АЕК приключи на 5-о място в Суперлигата, а за последно е бил първенец през 2018-а година, което е и финален важен трофей за тях все още.
 Шеф в ПАОК: В четвъртък вечер ще честваме класиране за идващия кръг
Шеф в ПАОК: В четвъртък вечер ще честваме класиране за идващия кръг

Отборът е подготвен, играчите възстановяват формата си, разяснява Димократис Пападопулос
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР