Хърватският тим прави отлично Световно първенство в Русия, но не

...
Хърватският тим прави отлично Световно първенство в Русия, но не
Коментари Харесай

Има нещо, от което хърватите са недоволни на Мондиала

Хърватският отбор прави чудесно Световно състезание в Русия, само че не всичко протича съгласно желанието на отбора. Балканците са недоволни, че не могат да играят с титулярния си бялo-червен екип, с който са разпознаваеми от години насам. Беше взето решение, че и против Англия в сряда те отново ще са в аварийните си черни фланелки, без значение че са алегорични домакини на полуфиналния конфликт.

С втория си екип момчетата на Златко Далич към този момент навъртяха четири следващи дуела - против Аржентина, Исландия, Дания и Русия, а с обичаните си бяло-червени райета те стартираха форума против Нигерия.

Проблемът за конфликта с англичаните е, че вторият екип на противника е червен, което няма да води до ясно разграничаване, в случай че хърватите са в бяло-червено. Така ФИФА реши, че “ватрените” отново ще са черни, а островитяните ще са в титулярното си бяло.
 Исландия - Хърватия @@@

Ако Хърватия стигне до финала, там ще е алегоричен посетител на Франция или Белгия. И защото белгийците са в червени фланелки, то “бяло-червени” хървати ще може да гледаме единствено при възможен конфликт с “петлите”. ВИДЕО ОТ МОНДИАЛ 2018 ВИЖТЕ ТУК! ФОТОГАЛЕРИЯ ОТ РУСИЯ - ХЪРВАТИЯ
ФОТОГАЛЕРИЯ ОТ ФЕНОВЕТЕ НА РУСИЯ ФОТОГАЛЕРИЯ ОТ ФЕНОВЕТЕ НА ХЪРВАТИЯ Мондиал 2018 1/2 кръг, сряда 11 юли  Хърватия 21:00предстои  Англия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР