Хърватският тенисист Иван Додиг разкритикува организацията на Ролан Гарос 2023

...
Хърватският тенисист Иван Додиг разкритикува организацията на Ролан Гарос 2023
Коментари Харесай

Шампионът на Ролан Гарос при мъжките двойки разкритикува организацията на турнира

Хърватският тенисист Иван Додиг разкритикува организацията на Ролан Гарос 2023 в шампионската си тирада незабавно след успеха в конкуренцията на двойки, където игра с американеца Остин Крайчек. Двамата надиграха на финала Сандер Жил и Йоран Влиген с 6:3, 6:1.

" За мен това е четвърта купа в Париж, четири пъти съм първенец на Ролан Гарос. Имам общо седем шампионата от Големия шлем. Но през днешния ден съм доста печален. И може би се питате за какво съм печален? Тъжен съм, тъй като уредниците на шампионата не се отнесоха вярно с мен. Всички играчи би трябвало да бъдат третирани еднообразно.

Много ми е тъжно да приказвам за това, само че в продължение на 15 дни идвах на шампионата с такси. Седнах на някаква улица в Париж, закъснях за загрявка с сътрудник, чаках кола 40 минути. Бях доста печален, усещах се като екскурзиант. Аз съм четирикратен първенец на Ролан Гарос и имам вяра, че шампионатът би трябвало да се отнася към първенците по метода, по който заслужават. Дано нещата се оправят в бъдеще. Благодаря ви ", сподели Додиг.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР