Хърватия се изправя срещу Канада в мач от група F

...
Хърватия се изправя срещу Канада в мач от група F
Коментари Харесай

Хърватия на поправителен в Катар

Хърватия се изправя против Канада в мач от група F на Мондиал 2022. Двубоят на стадион " Халифа Интернешенъл " стартира в 18:00 часа.

" Ватрените " не започнаха присъединяване си в Катар по най-хубавия метод. Тимът на Златко Далич се провали против Мароко и стигна единствено до нулево тъждество.

Сега балканците се изправят против считания авансово за новобранец Канада. " Кленовите листа " изгубиха от Белгия в дебютния си мач на шампионата, само че демонстрираха доста добра игра и надиграха по всички индикатори противника си.

Северноамериканците нямат право на втора неверна стъпка, в случай че желаят да запазят шансове за присъединяване в елиминационната фаза.

Офанзивните играчи на Хърватия в лицето на Андрей Крамарич, Марсело Брозович, Иван Перишич и Лука Модрич ще се опитат да се реваншират през днешния ден за вялото си показване против Мароко преди няколко дни.

Няма да е изненада, в случай че селекционерът Далич направи някои промени в своя състав.

В същото време в лагера на Канада са пределно стимулирани този път да стигнат до триумфа, откакто шансът не ги покри против Белгия.

" Кленовите листа " изиграха доста мощен мач, като даже звездата на Байерн Алфонсо Дейвис пропусна дузпа.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР