Хърватинът и най-мразената участничка от последното издание на Игри на

...
Хърватинът и най-мразената участничка от последното издание на Игри на
Коментари Харесай

Семейство Джаферович е на ръба на жесток скандал заради…

Хърватинът и най-мразената участничка от последното издание на „ Игри на волята “ – Жени Джаферович, подписаха брак преди десетилетие, само че са дружно от 13 години. Двойката имат и две деца – Леа на 10 години и Бо на 7 години.

 

Първата среща на спортиста и някогашната плувкиня е виртуална – срещат се във Facebook, където не Ваня, а Жени подхваща първата крачка. Гримьорката издава, че харесала спортиста още в първия момент, в който го зърнала и по тази причина решила да го предизвика да й написа.

 

Писала му на британски, защото поради името и националността му, предположила, че живее отвън България. Изненадващо за нея обаче, той й дал отговор на български.

Дъщеря им Леа се роди на 11 февруари 2012 година – половин година, преди двойката да минат под венчило. Синът им Бо пък пристигна на бял свят точно на националния празник – 3 март 2015 година И двете им деца са родени в Бургас.

 

Ексфутболистът е доста благополучен с Жени, само че търси малко занимания отвън фамилното гнездо. Както сами се досещате ги намира в приложенията за запознанства, както и в Инстаграм, където изобилства от модифицирани хубавици, по каквито си пада.

Разбира се Ваня упорита крие от жена си за тези чатове, защото в противоположен случай в дома им ще избухне нечовечен фамилен скандал.

 

Макар Джаферович да е много внимателен, девойките, с които поддържа връзка го разпознават от раз. Така и не излиза наяве дали и сега продължава връзката си с младите девойки, само че е несъмнено, че е комуникирал с тях, до момента в който брачната половинка му бе в „ Игри на волята “.

Източник: Уикенд

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР