Харвардският колеж отчете в четвъртък общия си брой ранни кандидати

...
Харвардският колеж отчете в четвъртък общия си брой ранни кандидати
Коментари Харесай

Харвардският колеж отбелязва спад в ранните кандидати в сравнение с миналата година: „Репутацията на Харвард е накърнена“

Харвардският лицей регистрира в четвъртък общия си брой ранни претенденти и резултатите демонстрират забележителен спад по отношение на предходната година.

Институцията Ivy League заяви, че е получила 7921 ранни заявки и е приела 692 студента. Изпращанията са със 17% спад по отношение на предходната година, когато бяха подадени 9 553 кандидатури.

Боб Суини, пенсиониран колежански консултант в гимназия Mamaroneck в Ню Йорк, който е работил като консултант съвсем 30 години, сподели пред Bloomberg, че растящият антисемитизъм може да бъде един от факторите за спада в ранните подадени кандидатури.

Президентът на Харвард Клодин Гей, която неотдавна влезе в заглавията с отхвърли си да каже дали геноцидът на евреите е срещу Политиката на Харвард по време на чуване в Конгреса беше упрекната в плагиатство по-рано тази седмица. (Kevin Dietsch/Getty Images)

„ Това евентуално е една от няколкото аргументи по отношение на загрижеността за сигурността в кампуса “, ​​каза Суини. „ Възм...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР