Харвардските аферисти Кирил Петков и Асен Василев започнали яростния си

...
Харвардските аферисти Кирил Петков и Асен Василев започнали яростния си
Коментари Харесай

Петков се опита да се докопа и до депутатите на СДС, те го пратиха на избори

Харвардските аферисти Кирил Петков и Асен Василев почнали гневния си напън върху депутатите от Съюз на демократичните сили в Народното събрание да изоставят парламентарната група на обединението им с ГЕРБ и да преминат на тяхна страна за втория кабинет на Политическа партия още в деня, в който Народното събрание ги смъкна от власт при първия сполучлив избор на съмнение в най-новата ни история.

Това научи ПИК от чудесно осведомени източници от опозиционната коалиция.

Депутатите от Съюз на демократичните сили в тази коалиция са трима - водачът на Съюз на демократичните сили Румен Христов, който е и зам.-председател на парламентарната им група с ГЕРБ. Другите двама са Петър Николов и Димитър Николов.

За подмолни вземане-даване офанзиви за кражба на депутати в интерес на втория кабинет на Политическа партия отпред с Асен Василев загатна и водачът на Съюз на демократичните сили Румен Христов в Българска национална телевизия, само че не с разкрития, а с безапелационният отвод да разяснява тази тематика във връзка с себе си.

Пред ПИК Румен Христов също бе безапелационен, че за него тематиката е затворена и че на вота за втория кабинет на Политическа партия отпред с Асен Василев в Народното събрание всички 59 депутати от обединението ГЕРБ-СДС ще гласоподават срещу.

Хиперактивният баща Петко на някогашния министър председател Кирил Петков, който се оказа министър-председател в сянка зад синчето си, трескаво прикани Съюз на демократичните сили да излъчи предатели в интерес на харвардските аферисти Петков и Василев.

В пост във ФБ той зави, че " Съюз на демократичните сили има исторически късмет да си върне доверието на честните хора, вместо кървавите пари  на Бойко ". И уточни, че това са " двама депутати ".

Освен водача на Съюз на демократичните сили Румен Христов, който е безапелационен в позицията си против втория кабинет на Политическа партия, другите двама, към които насочва апела си Петков Петков, са депутатите Петър Николов и Димитър Николов. Те обаче не демонстрират никакви признаци на хора, които са подготвени да станат предатели поради двамата харвардски аферисти, свалени от власт точно поради финансовата политика на държавното управление им, чийто флагман Асен Василев в качеството си на финансов министър е номиниран за министър председател на втория им опит за кабинет. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР