Хартиената бюлетина не е предмет на обсъждане между БСП и

...
Хартиената бюлетина не е предмет на обсъждане между БСП и
Коментари Харесай

Депутат от левицата: Хартиената бюлетина и Украйна отпаднаха от разговорите на БСП и ПП

Хартиената бюлетина не е предмет на разискване сред Българска социалистическа партия и Политическа партия, отпаднала е. Така това не е разграничителна линия. Оръжието за Украйна също не е част от диалозите за втори мандат. Това сподели за " Твоят ден " Илиян Йончев от Българска социалистическа партия.

По думите му диалозите за кабинет ще продължат и по време на ваканцията на депутатите. " Подготвяме нашите оферти и Политическа партия ще ги получат до края на деня. Имаме сходни визии за КПКОНПИ, нарастване на пенсиите и минималната работна заплата. Политическите водачи би трябвало да надмогнат егото си, тук е ролята на Денков да откри точните думи, баланс и метод ", счита той. 

Според него при нови избори съставът на Народното събрание няма да се промени трагично.

" Видяхме политическо двуличие - на първо четене всички политически партии гласоподаваха за сумата от 850 лв. за минимална заплата. На второ четене законът се протака и се пробват да го бутнат след бюджета, с цел да не влезе в действие. Отстъпка от лев за литър гориво е популистка и невъзможна мярка. Тази от 25 стотинки обаче работи и стига до всички ", уточни Йончев. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР