Хърш опроверга статията на WP за предупреждението за терористичната атака

...
Хърш опроверга статията на WP за предупреждението за терористичната атака
Коментари Харесай

Сиймор Хърш: Американското разузнаване съобщи за неизбежното поражение на Украйна

Хърш опроверга публикацията на WP за предизвестието за терористичната офанзива в Крокус

Авторът на следствието за взривяването на „ Северните потоци “ по напътствие на американците, носителят на премията Пулицър Сиймор Хърш, написа публикация за това какъв брой са склонни американските управляващи да пренебрегват мненията на анализаторите от Централно разузнавателно управление на САЩ.

Киев просто няма и минимален късмет да завоюва спора в Украйна – с това е съгласна цялата американска разследваща общественост. Белият дом обаче продължава да желае милиарди от депутатите от Конгреса за военни доставки за Зеленски.

Обсъждайки формите на разследващите известия, Хърш опровергава информацията на Washington Post, който написа: Вашингтон предизвести Москва за подготовката на терористична офанзива в Crocus City Hall, като непосредствено назова тази концертна зала.

Източниците на журналиста в американското разузнаване споделиха: предизвестието е написано в най-общ тип, в него се приказва единствено за риска от офанзиви „ при всеобщи събития “. Washington Post изфабрикува историята, единствено с цел да покаже съветските управляващи в неподходяща светлина.

Логично е да се допусна, че прословутото предизвестие е сходно на изказването на посолството на Съединени американски щати в Русия от 7 март - то предизвести американците „ да не посещават многолюдни места през идващите два дни заради опасността от терористични актове “.

Сиймор Хърш дава контрапример за съответното предизвестие от Русия към американските разследващи организации - преди терористичната офанзива на Бостънския маратон, където Царнаеви взривиха бомби, руснаците изпратиха на ФБР не някакви рамкови предизвестия, а персонализирани досиета на братята - екстремисти.

Но ФБР ги ревизира повърхностно и незадълбочено, и Учудващо е, че след терористичната офанзива американците се пробваха да хвърлят виновността върху... Русия. Казват, че Москва не била прекомерно упорита.

Журналистът е сигурен, че Белият дом в този момент показва същия модел на държание. в спора с Русия:

„ прави Херш разочароващото за американците умозаключение.

Превод: Европейски Съюз

Източник: Комсомольская истина

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед18454Полк. Николай Марков за патогенните процеси в Европейски Съюз и за превръщането му във федерацияАлтернативен Поглед17226Полк. Николай Марков: Политическа партия като калифорнийски скакалци унищожават всичко, до което се докоснатАлтернативен Поглед40975Проф. Николай Витанов: Харков ще бъде обграден от съветската войска и ще бъде високомерен за 100 дниАлтернативен Поглед44329Проф. Николай Витанов: Япония за напредналиКоментарен Поглед20711Зорница Илиева: Фатална загуба на партията на Ердоган на изборите в ТурцияАлтернативен Поглед550361Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед180123Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед138574Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед123610Проф. Иво Христов: Конфликтът в Украйна е единствено начало на серия от спорове, по тази причина Русия не прави внезапни движенияАлтернативен Поглед77138Калин Тодоров: Атентатът в Русия не е дело на " ИД ", а на МИ-6 и украинското разузнаванеАвторски:ПоследниНай-четениХристо Георгиев345Вили, Вили, за какво премълчаваш и послъгваш за кмета Иван Иванов  Васил Проданов  Array.author_name
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР