Хъркането е много неприятно и досадно състояние, което може да

...
Хъркането е много неприятно и досадно състояние, което може да
Коментари Харесай

Хъркането ще изчезне завинаги! Трябва ви само четка за зъби и...

Хъркането е доста неприятно и досадно положение, което може да ви докара до полуда. Човекът, който хърка, предизвиква доста неудобства на оня, който спи до него. Освен това хъркането пречи на здравия сън и се пречи на вярното доставяне на мозъка с О2 на края хъркащият човек се усеща изтощен и сънен през целия ден.

Основната причина за хъркането нормално е набъбване на езика, което от своя страна значи проблеми в черния дроб. Само посредством възобновяване на положителната работа на този орган можете да се отървете от хъркането вечно.

Има обаче, едно краткотрайно различно избавление. Чрез масажиране на основата на езика, можете да забравите за скучен проблем за известно време.

За да извършите това, ви е нужна елементарна четка за зъби и тези елементарни инструкции, които да следвайте:



Отворете бъбрив, леко изплезете език и направете това, което вашият доктор прави, когато преглежда гърлото ви с шпатула - единствено с показалец натиснете езика към челюстта, с цел да получите достъп до основата на езика.

След това с кръгови масажиращи придвижвания го избутайте към брадичката.

При отичане на основата на езика, когато го вършиме това упражнение може да изпитате лека болежка. Регулирайте силата на натиска на комфортно равнище. Просто би трябвало да продължите масажа, до момента в който болката отмине. След това увеличете натиска, до момента в който още веднъж усетите лека болежка.

Повтаряйте това, до момента в който не изчезнат неприятните чувства.

Сега можете умерено да си легнете и да не нервират околните си с хъркането. Друг значим миг — при подобен масаж на езика е, че може да възникне инстикт на повръщане. Прочетете по-долу по какъв начин да го избегнете!

Вземете четка за зъби и я прокарайте по езика от върха до основата. По този метод ще определите мястото, където се задейства рефлексът за повръщане.

С четка за зъби, масажирайте мястото, което се намира в избрана точка. Но не се опитвайте да отидете по-навътре. Масажът може да се направи по време на вечерното миене на зъби или особено, в комфортно за вас време. Продължете го за 10 секунди. Това е доста неприятна, само че нужна процедура, която ще ви помогне да намалите чувствителността.

Вие ще забележите единствено след няколко дни от използване на процедурата, че този инстикт няма да се демонстрира толкоз интензивно. Продължете с упражнението, в случай че е допустимо и увеличете времето на масажа и региона за масажиране.

Имайте поради, че постигането на стремежи резултат няма да се случи бързо. Може да отнеме към месец, с цел да се реализира понижаване на рефлекса за повръщане. Не спирайте опитите след първия ден.

В случай, че откакто сте спрели упражненията за угнетяване на рефлекса, той се върне, повторете курса на масажиране.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР