Харизматичната Виктория Терзийска от група "Мастило" навърши 41 години. По

...
Харизматичната Виктория Терзийска от група "Мастило" навърши 41 години. По
Коментари Харесай

Ето как Вики от Мастило чукна 41

Харизматичната Виктория Терзийска от група "Мастило " навърши 41 години. По всичко проличава, че певицата няма комплекси от възрастта си и не крие на какъв брой е, както вършат доста нейни колежки. Поводът тя означи и в обществената мрежа, където разгласи гордо годиникет си със свещички сложени на неособено огромна торта, цялата отрупана в плодове.

На 3 май изпълнителката на "Твойте кафеви очи " чукна 41, а дни по-рано празник имаше и дъщеричката й Маргарита, навършила 4 годинки. Майчинството извзе водеща функционалност в живота на певицата, която тотално загърби славата и музикалната сцена, с цел да се отдаде на фамилния живот със брачна половинка си - бензиновият необут Петър Величков.



Съпрузите отглеждат с доста обич двете си момиченца. Най-голямата, от които - Маргарита навърши 4 години единствено преди седмица. „ Щастие на 4 години! Владетелката на божикравичките, момичето, което може да се качи на всички места, най-голямата почитателка на Попи! Нашата Маргарита! “, написа в профила си в Инстаграм Вики под блага фотография на наследницата си.

View this post on Instagram
A post shared by Victoriya Terziiska (@terziiskav) on Mar 17, 2020 at 3:05am PDT

Припомняме ви, че предишното лято изпълнителката стана майка за повторно, като подари обичания си с втора щерка, която кръстиха София. За цялостната фамилна идилия способства и четириногия любим Захари, за който госпожа Величкова не пропуща да ни споделя в обществената мрежа. "Захари ни дава лапа, а София го гледа с голям интерес! Чудесно е да отглеждаш децата си в компанията на четириног другар ", щастлива е Вики.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР