Хари Стайлс и Емили Ратайковски взеха бяха засечени да си

...
Хари Стайлс и Емили Ратайковски взеха бяха засечени да си
Коментари Харесай

Засякоха Хари Стайлс и Емили Ратайковски да се целуват небрежно в Токио

Хари Стайлс и Емили Ратайковски взеха бяха засечени да си раздават целувки. По-конкретно, двойката е била снимана от камера да се " целува повърхностно ", както го разказва Page Six.

За да ви обрисуваме картината, целувката се е случила навън, по улиците на Токио, пред очите на почитателите.

Според Daily Mail двамата са се подпряли на сребрист ван по време на обществената проява на любов, като " наподобява не се интересуват кой ги вижда ". По време на обществената им среща бяха включени танци и обятия под общ чадър, до момента в който вали.

Ако се чудите за какво двойката е избрала Токио за небрежната си среща, то е тъй като Хари е бил там по работа - изнасял е концерти в " Ариаке Арена " в границите на турнето си Love on Tour.

Иначе предишния месец се появиха известия, че той публично се " среща с някоя " след раздялата си с Оливия Уайлд.

" Хари се вижда с някого. Полага огромни старания да резервира самоличността ѝ в загадка след цирка към връзката му с Оливия ", съобщи източник на Daily Mail. " Но всички от близкото му обграждане знаят за този романс. Въпреки че е рано, нещата наподобява вървят добре. "

Името на новата му обич не се загатва, само че, за сведение, известията за новия му романс се появиха единствено няколко дни, откакто Емили загатна, че краткотрайната ѝ " ситуационна връзка " с Ерик Андре е отшумяла.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР