Хари Реднап вярва, че Микел Артета ще бъде доволен, че

...
Хари Реднап вярва, че Микел Артета ще бъде доволен, че
Коментари Харесай

Хари Реднап заклейми теорията за шефа на Арсенал Микел Артета като абсолютен боклук

Хари Реднап има вяра, че Микел Артета ще бъде " удовлетворен ", че и Кайл Уокър, и Джон Стоунс ще пропуснат сериозния конфликт сред Арсенал и Манчестър Сити.

Както Уокър, по този начин и Стоунс получиха пострадвания, до момента в който изпълняваха интернационалните отговорности с Англия, като Уокър получи травма в подколянното сухожилие против Бразилия предходната събота, а Стоунс беше заставен да напусне след единствено 10 минути против Белгия във вторник.

Босът на Сити Пеп Гуардиола удостовери, че и двамата играчи ще пропуснат мача против Арсенал, заявявайки: „ Кайл и Джон са навън. Това е, което е. За Кайл ще бъде по-трудно от Джон [по отношение на възстановяването], само че Сега не знам какъв брой мача ще отсъства. "

И Реднап счита, че Артета скрито ще се усеща благополучен, че Уокър и Стоунс ще отсъстват, настоявайки, че всевъзможни изказвания за противоположното са " безспорни отпадъци ". В колона за Sun някогашният управител на Тотнъм сподели: „ Босът на топчиите Микел Артета няма да го признае, само че съм сигурен, че ще се зарадва, че Стоун...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР