Хари Потър показа завидно тяло. Актьорът Даниел Радклиф демонстрира напомпани

...
Хари Потър показа завидно тяло. Актьорът Даниел Радклиф демонстрира напомпани
Коментари Харесай

Хари Потър показа завидно тяло

Хари Потър сподели забележително тяло. Актьорът Даниел Радклиф показва напомпани мускули в нови фотоси, циркулуращи в интернет.

След като прекара цялото си детство като звездата на една от най-големите кинопоредици в света, Радклиф последователно се дистанцира от огромни филми. Кариерата му след филмите за Хари Потър включва най-вече по-малки, различни планове и поддържащи функции.

Актьорът сподели изваяно тяло във финала на четвъртия сезон на комедийния сериал " Чудотворци " (Miracle Workers), в който взе участие от 2019 година насам. Зрителите не можаха да отлепят очи от плочките, бицепсите и квадрицепсите му, което отприщи вълна от мнения.

Мнозина започнаха да спекулират, че някогашният вълшебник ще се превъплати в ролята на Върколака (Wolverine) в новия дълго чакан филм за X-Meн на Marvel. 

Всеки път, в който сходни клюки се завъртят, Радклиф настойчиво ги отхвърля, макар че е " извънредно поласкан ". Звездата удостовери, че диалози със студията на Марвъл по отношение на ролята не са водени.

" Може би е тъй като Върколакът е относително невисок ", пошегува се той в шоуто на Джими Фалън през 2022. " Сигурно хората си споделят " Кой артист е малък? Той! Може би ще го изиграе! ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР