Хари Магуайър заяви, че 16-дневната принудителна пауза заради случаи на

...
Хари Магуайър заяви, че 16-дневната принудителна пауза заради случаи на
Коментари Харесай

Магуайър обвини карантината за положението в Ман Юнайтед

Хари Магуайър съобщи, че 16-дневната насилствена пауза поради случаи на ковид не е направила услуга на Манчестър Юнайтед, откакто отборът завоюва точка при равенството 1:1 с Нюкасъл във Висшата лига, която ги остави на седем точки от топ 4.

Възпитаниците на Ралф Рангник се нуждаеха от изравнителен гол в 71-та минута на влезлия от пейката Единсон Кавани, откакто Алан Сен-Максимен откри рано резултата, а в края Давид де Хеа резервира точката за гостите с няколко чудесни спасявания. Това бе първи мач за Юнайтед от 11-и декември насам, откакто взрив на инфектирани с Ковид ги принуди да затворят подготвителната си база – Виктор Линдельоф отсъстваше от дуела на „ Сейнт Джеймсис “ заради позитивен тест.

„ Нито една 16-дневна пауза в средата на футболния сезон няма да ти помогне. Тренировъчната база бе затворена и половината от момчетата, които играха през днешния ден, се възвръщат от вируса, тъй че, несъмнено, няма да ни помогне. Имахме хора със признаци, хора без признаци – преживяхме сложни моменти, в действителност “, стартира той за клубния уебсайт.

Но британският национал бе безапелационен, че Юнайтед не могат да си търсят оправдания за посредственото показване. „ Трябва да направляваме топката, би трябвало да останем дейни и да играем с топката в тяхната половина – нещо, което не направихме. Можете да погледнете към това и да попитате дали последните 16 дни са имали огромен резултат върху това, тъй като изглеждаше по този начин като че ли се изчерпахме физически. Точката в края е обективен резултат, само че е резултат, от който сме разочаровани “.

Равенството значи, че Юнайтед са на седем точки от четвъртия Арсенал с два мача в запас преди срещата с Бърнли на „ Олд Трафорд “ в четвъртък, само че Магуайър добави, че отборът ще бъде по-добър след сложната вечер в Нюкасъл. „ Сигурен съм 90-те минути са се отразили добре на всеки един състезател. Мачовете с Бърнли и Уулвърхемптън идват бързо и би трябвало да играем по-добре от това, което играхме довечера, с цел да сме сигурни, че ще вземем трите точки “, приключи бранителят.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР