Хари Магуайър е обект на постоянни атаки, както от критици,

...
Хари Магуайър е обект на постоянни атаки, както от критици,
Коментари Харесай

Рио Фърдинанд: Грешка бе, че дадоха капитанската лента на Хари Магуайър

Хари Магуайър е обект на непрекъснати офанзиви, както от критици, по този начин и от последователи на Манчестър Юнайтед. Рио Фърдинанд даже влиза в категорията на някогашните митове, които не са удовлетворени от рекордната покупка на „ алените дяволи “.

Бившият централен бранител даже разкритикува решението капитанската лента да отиде на ръката на Магуайър, откакто през 2020 година тя слезе от ръката на Ашли Йънг.

„ Да си капитан носи след себе си голяма отговорност, тъй като това идва със своята история и тежест върху плещите. За задачата ти е необходим опит в самия тим преди да ти връчат тази тежест. Беше по-важно за Магуайър да се трансформира в непрекъсната фигура в Манчестър Юнайтед преди да му бъде дадена капитанската лента “, сподели Фърдинанд за Vibe with Five, представен от Daily Mail.

Мнението на някогашния британски национал е, че Давид Де Хеа е бил по-правилният избор, тъй като е индивидът с най-дълъг стаж на „ Олд Трафорд “. 95-милионната покупка въпреки това имаше единствено 6 месеца в клуба преди да бъде почетен с тази чест.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР