Хари Кейн е убеден, че ще се справи с новото

...
Хари Кейн е убеден, че ще се справи с новото
Коментари Харесай

Хари Кейн: Искам да вървя напред и да спечеля всички турнири, в които участвам

Хари Кейн е уверен, че ще се оправи с " новото напрежение " да преследва спечелването на всяка една купа с тима на Байерн Мюнхен. Английският национал е безапелационен, че това ще му помогне и в опита му да завоюва " Златната топка ".

Голмайсторът мина от Тотнъм в първенеца на Германия за сумата от 100 милиона лири, която може да се повиши до 120 след възможното погашение на бонуси според от изявите му с екипа на баварците.

" Много хора приказват за трофеите и за прехвърлянето ми тук. Искам да ходя напред. Спечелването на мачове, титли, Шампионската лига като нападател значи, че вкарваш голове. Това значи, че по този метод може би съм по-близо и до самостоятелните оценки. Най-важното си остава това, което вършим като тим. Върху това ще бъда концентриран. Очаква ни доста дълъг сезон. Очакванията към Байерн постоянно са били продобиване на купата в Германия и постигане до допустимо най-предна фаза в Шампионската лига. Вълнувам се от това ново предизвикателство ", съобщи Хари Кейн пред Скай Спортс.

Английският национал игра край в Шампионската лига с Тотнъм през 2019 година и беше на десето място в класацията за " Златната топка " близо два сезона по-рано.

" Ако въвеждам голове и ние печелим титли на клубно и национално равнище, това несъмнено оказва въздействие върху класацията за " Златната топка ". Сега не мисля тъкмо за това. Гледам да се усъвършенствам и да играя на допустимо най-високо равнище. Нормално е да желая да спечелвам всеки шампионат, в който вземам участие ", сподели още 30-годишният Хари Кейн, който изкара близо две десетилетия в Тотнъм.




Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР