Хари и Меган обещаха да пристигнат във Великобритания с децата

...
Хари и Меган обещаха да пристигнат във Великобритания с децата
Коментари Харесай

Забрана за Хари, Меган и Андрю на Бъкингамския балкон от кралицата

Хари и Меган дадоха обещание да дойдат във Англия с децата си за платинения празник на кралицата идващия месец - в известие, оповестено единствено няколко минути откакто Нейно Величество забрани на тях и принц Андрю да излязат от балкона на Бъкингамския замък по време на церемонията Trooping the Colour.

 

Непокорната двойка най-сетне разкри, че ще дохвъри от Калифорния с Арчи, който през днешния ден е на три години, и Лилибет, която е на 11 месеца, с цел да участват на тържествата по случай невероятните 70 години на монарха на трона, които стартират на 2 юни.

 

Говорител на херцога и херцогинята на Съсекс съобщи: " Принц Хари и Меган, херцогът и херцогинята на Съсекс, са разчувствани и за тях е чест да участват на тържествата по случай платинения празник на кралицата дружно с децата си ". 

 

 

Те се изрекоха тъкмо откакто Нейно Величество направи извънреден пропуск по отношение на тях и принц Андрю, като не ги предложения на балкона за тържеството Trooping the Colour - грандиозната централна част от нейния платинен празник. 

 

Решителното деяние на 96-годишния монарх да включи в парада в Бъкингамския замък единствено кралски особи, изпълняващи публични публични отговорности, като бащата и братът на Хари, е взето от нея " след деликатно обсъждане ". Но се знае, че Хари, Меган и техните деца са поканени на други събития по случай юбилея - евентуално измежду тях ще бъде благодарствената работа в катедралата " Сейнт Пол " в петък, 3 юни. Очаква се там да участва и Андрю.

 

Кралицата реши, че тазгодишното обичайно появяване на балкона на Trooping the Colour в четвъртък, 2 юни, ще бъде лимитирано до Нейно Величество и тези членове на кралското семейство, които сега извършват публични обществени отговорности от името на кралицата - съобщи представител на двореца. 

 

Символичната възбрана на Trooping the Colour ще бъде необятно възприемана като отменяне на Хари и Меган, които се отхвърлиха от монархията, с цел да стартират нов живот в Съединени американски щати преди две години, и на Андрю, който беше изпъден от институцията поради гражданското си дело за полово принуждение, по което той съобщи 12 млн. паунда на една от секс робините на Джефри Епщайн. 

 

Кралският биограф Том Бауър съобщи пред MailOnline: 

 

" Слава Богу, че Дворецът най-сетне постави завършек на нездравословния фарс с мистерията, основан от Съсекс. Статутът им ще се срине. На Андрю бе изрично подредено да изчезне. Чарлз и Уилям твърдо управляват построяването на стройна, съвременна и допустима монархия ".

 

Той добави: " Те [Съсекс] бяха принудени да одобряват намалена роля - в групата на всички останали ВИП персони - само че очевидно обезверено желаят да не бъдат изключени. Ако Дворецът не е извънредно деликатен, Съсекс ще се възползват от тържествата в своя изгода. Надявам се, че Съсекс ще бъдат държани под непоколебим надзор, с цел да не се допусне егоистичните им ползи да преобладават над честването на вдъхващата благоговение работа на кралицата на Англия ".

 

Кралската писателка Анджела Левин споделя за ограничението на балкона от страна на кралицата до работещите кралски особи: 

 

" Чудесно решение. Ако има работещи кралски особи, които поддържат Нейно Величество, атмосферата ще бъде толкоз друга и позитивна ".  Относно решението на Съсекс да участват на други събития тя сподели: " Фокусът ще бъде върху тях и тяхното държание, което не би трябвало да бъде обвързвано с юбилея ". 
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР