Хари, херцогът на Съсекс, каза, че не изпраща текстови съобщения“

...
Хари, херцогът на Съсекс, каза, че не изпраща текстови съобщения“
Коментари Харесай

Играта стана кървава! Принц Хари скочи на Камила: Опасен зло...

Хари, херцогът на Съсекс, сподели, че „ не изпраща текстови известия “ на брат си Уилям и разказа кралицата консорт Камила като „ злодейка “ в изявление, излъчено в Съединени американски щати, предава ДПА.

Говорейки с Андерсън Купър от Си Ен Ен, Хари сподели, че желанието на Камила да се докарва пред английската преса я прави „ рискова “ и ще има „ трупове по улиците поради това “. 

 В 60-минутен диалог с Купър Хари приказва за недоверието на кралското семейство към брачната половинка му Меган Маркъл, провокирано от това, че е „ американка, актриса, разведена, черна “, преди да се пошегува: „ Тя би трябвало да е магьосница “.

Купър подмятна на херцога, че фамилната му динамичност е като „ Игра на тронове, само че без дракони “, на което Хари отвърна: „ Не виждам „ Игра на тронове “, само че несъмнено има дракони и това е третата страна - английската преса. "

Хари показа още, че " не е бил поканен " на борда на самолета, отвеждащ други членове на кралското семейство до замъка Балморал преди гибелта на кралицата.

Говорейки за връзките с брат си, принца на Уелс, и татко си, крал Чарлз III, Хари сподели, че сега " не изпраща известия " на Уилям и че не е приказвал с татко си от " много време ". 

 „ Говорите ли с Уилям в този момент, изпращате ли известия? “ - попита го Андерсън Купър.

„ В момента не, само че чакам с неспокойствие да се помирим “, отговори Хари.

Запитан какво би си помислила майка му, принцеса Даяна, за разрива в връзките с брат му, Хари сподели: „ Мисля, че тя би била натъжена от тази обстановка “ и добави: „ Вярвам, че тя би желала помиряване. И се надявам, че това е постижимо. “

На въпрос дали може да се завърне като пълновръстен член на кралското семейство, Хари отсече: „ Не виждам по какъв начин това може да се случи “.

Предстои да бъдат излъчени още две изявленията - с Майкъл Строн от „ Гуд морнинг Америка “ в понеделник и Стивън Колбърт в „ Късното шоу на Си Би Ес “ в сряда.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР