Харесваме шарените и смели хора със собствен стил и вълнуващ

...
Харесваме шарените и смели хора със собствен стил и вълнуващ
Коментари Харесай

Айрис Апфел, една модна икона на 99

Харесваме шарените и смели хора със личен жанр и трогателен живот. А Айрис Апфел е даже повече от това.

Тя е фешън икона, текстилен и интериорен дизайнер. Текстилната ѝ компания е обзавеждала и Белия дом. Има и лични линии бижута и дрехи. Нейният жанр е еклектичен и елементарно различим. " Повече е повече и по-малко е скучно ", обича да споделя ексцентричната дама.

Гериатричната старлетка, както самата тя се дефинира, към този момент отпразнува своите 99. Цветно и запаметяващо, както единствено тя умее. На 29 август, за нейния специфичен ден, тя разгласява в профила си в Instagram следното обръщение.

on Aug 29, 2020 at 6:23am PDT

" Моят остарял песъчлив часовник се оправя прелестно... Пясъкът изтича, стигна до 90+9. Честит рожден ден на мен, поисквам си положително въодушевление. Благодаря, че съумях и оцелях тази адска година! "

На фотографията Апфел изглеждаща приказно в зелена рокля и е заобиколена от цяла тайфа плюшени животни.

on Aug 2, 2019 at 2:55pm PDT

Апфел е родена в Ню Йорк на 29 август 1921 година и като дребна прекарва много време в къщата на баба си и дядо си в Бруклин, където има купища платове, а лелите ѝ шият от тях облекла за щедрост. Според CNBC точно там се разпалва пристрастеността й към текстила. Понякога й разрешават да носи у дома останки от платове. " Обсебена от текстури, цветове и шарки, прекарвах цели вечери, забавлявайки се по този метод ", написа тя в книгата си " Айрис Апфел: икона по случайност " (2018).

on Nov 28, 2019 at 9:39am PST

" Никога не съм имала проект, нещата просто се случиха ", споделя Апфел пред Today във връзка " инцидентния " си триумф.

" Мисля, че би трябвало да си автентичен, само че не и автентичен до полуда ", добавя тя. По скоро да бъдеш правилен на себе си, да познаваш себе си, не да следваш трендовете. И да се научиш поемаш опасности.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР