Харесва ли ме наистина, или виждам това, което ми се

...
Харесва ли ме наистина, или виждам това, което ми се
Коментари Харесай

Харесва ли те наистина, или се самозаблуждаваш?

Харесва ли ме в действителност, или виждам това, което ми се желае да виждам? Колко пъти до момента си си задавала този въпрос? Предлагаме ти една мъжка позиция по “въпроса на въпросите ”.

Според създателя на огромен брой публикации за мъжко-женските връзки Ерик Чарлс, дамите имат склонността да се оплитат в играта на прочувствени детективи и да преравят паметта си за всеки един нищожен подробност от контактите си с мъжа, по който са си паднали, с цел да открият скрити послания и секрети кодове към сърцето му.

Но тази игра на търсене на следи не стопира до там. Случвало ли ти се е да четеш всевъзможни хороскопи и в приказките на общо съображение да откриваш нещо напълно персонално, все едно е написано тъкмо за твоята любовна алтернатива? Забавното е, че даже и да прочетеш нещо обезсърчително в първия хороскоп и настроението ти да се скапе, при прочитането на по-оптимистична прогноза в хороскопа за същия ден от различен източник, се хващаш за думите на последния като удавник за сламка и настроението ти поема внезапно нагоре, изцяло забравяйки за подбудените подозрения преди този момент.

Ерик Чарлс споделя, че това е основната дума – “съмнения ”. В началната фаза в връзките ти с някого, когато неяснотата е огромна и нямаш отговор на “харесва ли ме, или не ”, по-добре е да избереш по-хубавата визия – че те харесва. Това ще те накара да изглеждаш по-самоуверена и фрапантно ще усили възможностите ти мъжът в последна сметка в действителност да те хареса, в случай че има даже дребна възможност за това. В противоположен случай, мъчителните подозрения ще ти попречат да изявиш най-привлекателните си качества.

Фокусирай се върху визията, че те харесва и върху вярата, че ти също въздействаш с неустоима притегателна мощ на този вид мъже, които те притеглят. Такава би трябвало да бъде настройката ти. А дали ще се озовеш в прегръдките на стремежи мъж, единствено времето ще покаже. Няма по какъв начин да избегнеш дозата разочарования, която всеки човек все в миналото претърпява по този начин или другояче, само че печелившата тактика е да избереш оптимизма пред скептицизма.

Твоята настройка ще дефинира и освен по какъв начин ще се държиш в негово наличие, само че и по какъв начин живееш живота си, което има огромно значение за твоята харизма и прелест като цяло.

И въпреки всичко, ето какво Ерик загатва като признаци, че той има интерес към теб:

Заговаря те.

Пита те за неща, които би могъл да попита някой различен в обкръжението ви, само че избира тъкмо теб.

Поглежда те постоянно и не отмества погледа си, когато очите ви се засекат.

Закача се с теб по оня прелестен метод, който си е чист флирт, като задачата му е да те разсмее.

Разбрала си от общ прочут, че е питал нещо за теб.

Държи се друго, когато знае, че си в близост, в сравнение с когато към момента не е забелязал наличието ти в стаята.

Ерик прецизира, че някои мъже са доста положителни в това да управляват реакциите и страстите си и е по-трудно да получиш сигнали от тях. Дай си време, с цел да го опознаеш и се пробвай да не взимаш прекомерно насериозно ролята на прочувствен детектив. Давай го по-леко! Напрегнатостта ти се усеща и от другия и несъмнено не е в твоя изгода. Чувството за комизъм и самоувереността са доста по-секси.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР