Хаосът по пътищата в Северозапада продължава след затварянето на част

...
Хаосът по пътищата в Северозапада продължава след затварянето на част
Коментари Харесай

„Кой ще ни закара да си купим лекарства“: Камиони застрашават хора, домове и пътища

Хаосът по пътищата в Северозапада продължава след затварянето на част от път Е-79 при Мездра за рационализация.

В с. Добревци в Ябланица хората са в протестна подготвеност поради тежкия трафик, който заплашва парцели и улици от проваляне. е на място.

Няма да работим кампанийно, имаме планувани ежемесечни срещи по тази тематика, съобщи Денков

От както ТИР-овете почнали да мината през селото преди към месец, хората няма и минута успокоение. Пътят се е нацепил и има пропадания тук-там. Хората се оплакват, че къщите се тресат и не могат да спят.

„ Кой Господ ли да слезе да ни управи? Когато колата влезе в дупката – издрънва и къщата се люлее “, сподели жителката на селото Пенка.

По думите на жителите това е непрекъснато. Според тях би трябвало да се сложа табела на разклона с Ябланица ТИР-овете да не минават през селото.

Много от улиците в града и селата се трансфораха в реки

„ Това е единственият път, който ни свързва с Ябланица. Кой ще ни закара след това да си купим медикаменти, в случай че се унищожи пътя? Никой не се интересува “, уточни друга жителка.

По думите на други поданици на село Добревци минавали по 5-6 камиона на вечер. Шофьорите на камионите не спазвали ограничаването и карали с висока скорост. 

„ Протестът на хората е състоятелен. В момента в Ябланица има към 5-6 разновидността, през които могат да минават камионите. Може би виновността е в АПИ “, сподели кметът на Ябланица Найде Найденов.

В София са станали три тежки и 17 леки катастрофи

По думите му АПИ би трябвало да вземе ограничения. Да откри един маршрут. Кметът уточни, че страната давала предпоставки за пораждане на ПТП-та.

ОТ АПИ обявиха, че до 12 юли ще текат инспекции и по-късно ще се вземат ограничения.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР