Хънтър Байдън, синът на президента на САЩ Джо Байдън, подаде

...
Хънтър Байдън, синът на президента на САЩ Джо Байдън, подаде
Коментари Харесай

Хънтър Байдън съди Рудолф Джулиани за компютърна измама

Хънтър Байдън, синът на президента на Съединени американски щати Джо Байдън, подаде иск против Руди Джулиани, в който упреква някогашния юрист на Доналд Тръмп в компютърна машинация поради достъп до персонални данни на компютъра му, съобщи Агенция Франс Прес.

В гражданския иск, подаден в Калифорния, Хънтър Байдън декларира, че Джулиани и Робърт Костело, юрист на някогашния кмет на Ню Йорк, са виновни за " цялостното заличаване " на цифровата му цялост.

53-годишният Хънтър Байдън, който живее в Калифорния, желае правосъден развой със правосъдни заседатели и неуточнени компенсации.

През 2020 година, в опит да злепоставят Джо Байдън преди президентските избори през ноември, Джулиани и съдружниците на Тръмп разпространиха данни от преносим компютър, за който се твърди, че Хънтър Байдън е изоставил в сервиз за компютри в Делауеър.

" Ответниците са посветили извънредно доста време и сила на това да търсят, хакват, подправят, манипулират, копират, популяризират и като цяло са захласнати от данните, които са им били предоставени, които са били взети или откраднати от устройствата на ищеца ", се споделя в жалбата на Хънтър Байдън.

По-рано тази година Хънтър Байдън съди притежател на сервиз за компютри и Службата за вътрешни доходи за откриване на данъчната му история.

Искът в Калифорния е следващото правно предизвикателство пред Джулиани, който е упрекнат в Джорджия дружно с Тръмп и други лица в скрит план за анулация на резултатите от президентските избори през 2020 година в южния щат.

Хънтър Байдън, възстановяващ се наркозависим, сега е разследван от специфичен консултант на Министерството на правораздаването за вероятно укриване на налози и идващия месец би трябвало да се яви в съда в Делауеър за нарушение на разпоредбите за владеене на огнестрелно оръжие.

Бизнес покупко-продажбите на Хънтър Байдън в Украйна и Китай, до момента в който татко му беше вицепрезидент, са непрекъсната цел на републиканците, а ръководителят на Камарата на представителите Кевин Маккарти, поддавайки се на натиска на твърдата десница в партията, позволи започването на следствие за импийчмънт на Джо Байдън този месец.

Хънтър Байдън обаче не е упрекнат в никакви закононарушения, свързани с задграничните му бизнес покупко-продажби, и до момента не са се появили достоверни доказателства, че президентът е взел участие в нещо нелегално. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР