Хънтър Байдън съди бившия сътрудник на Тръмп в Белия дом за публикуване на частни материали

...
Юридическият екип на Хънтър Байдън заведе дело в сряда срещу
Коментари Харесай

Юридическият екип на Хънтър Байдън заведе дело в сряда срещу бившия сътрудник на Тръмп в Белия дом, Гарет Зиглер, за публикуването на лични снимки, имейли и други материали, получени от твърд диск, за който се твърди, че принадлежи на Хънтър Байдън.

Искът е последният в стратегия, телеграфирана от адвокатите на Байдън по-рано тази година, която включва агресивен натиск за предприемане на съдебни действия срещу онези, които смятат за подбуждащи към неоправдани и инвазивни атаки срещу Байдън, синът на президента Джо Байдън .

Зиглер беше особено забележителна фигура в усилията да се привлече вниманието към миналото на Хънтър Байдън – до голяма степен изкопано от вече скандално известния лаптоп. Зиглер, бивш помощник на търговския съветник на Тръмп в Белия дом Питър Наваро, управлява уебсайт, посветен отчасти на разкриването на елементи от миналото на Хънтър Байдън. Уебсайтът включва връзки към набор от снимки, текстови съобщения, имейли и други документи, за които се твърди, че са от сина на президента.

Хънтър Байдън съди Джон Пол Мак Айзък, базиран в Делауеър компютърен ремонтник за нахлуване в поверителността за предполагаем достъп и разпространение на личните компютърни данни на Байдън през 2019 г. Адвокатите на Байдън също поискаха Министерството на правосъдието да разследва Айзък, Зиглер и други за предполагаемо нарушаване на законите на Делауеър чрез разпространение на данни от личното устройство на Байдън.

Мак Айзък каза, че е получил информацията от лаптопа на Байдън законно и каза, че самият Байдън я е оставил през април 2019 г. и никога не се е върнал, за да я вземе. Mac Isaac каза, че е чакал 90 дни и след това го е счел за изоставен.

В този неотдавнашен иск Хънтър Байдън търси съдебен процес, обезщетение, разпореждане, което би предотвратило достъпа или манипулирането на данните на Байдън и връщането на всички материали, получени незаконно.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР