Ханой, Виетнам, 5 декември 2022 г. – Vingroup, най-големият частен

...
Ханой, Виетнам, 5 декември 2022 г. – Vingroup, най-големият частен
Коментари Харесай

VINGROUP В СЪТРУДНИЧЕСТВО С GOOGLE CLOUD ЗА МОДЕРНИЗИРАНЕ НА SAP ПРИЛОЖЕНИЯТА ЗА ЦЯЛАТА ГРУПА И УСКОРЯВАНЕ НА ЦИФРОВИТЕ ТРАНСФОРМАЦИЯ

Ханой, Виетнам, 5 декември 2022 година –

Vingroup, най-големият частен конгломерат във Виетнам, през днешния ден разгласи стратегическо съдействие с Гугъл Cloud за модернизиране и свързване на неговите сериозни системи и данни на равнище на цялата група. Това удостоверява уговорката на Vingroup към използване на най-хубавите в класа си технологии, с цел да усили индустриалните си благоприятни условия, да усъвършенства качеството на продуктите и услугите, да усъвършенства потребителското преживяване и да развие своята световна тактика за напредък.

Чрез това съдействие Vingroup и нейните дъщерни сдружения ще мигрират целия си SAP отпечатък от локалните центрове за данни към отворената и сигурна облачна инфраструктура на Гугъл Cloud. Това ще трансформира ръководството на веригата за доставки на Vingroup, планирането на ресурсите на предприятието (ERP), ръководството на финансите, ръководството на човешкия капитал (HCM), индустриалните интервенции и други

В допълнение към генерирането на обилни спестявания на оперативни разноски през идващите три до пет години, съдействието ще разреши на Vingroup да работи в мащабируема и надеждна облачна среда, която обезпечава световен достъп до нейните приложения с оптимално време на работа и извънредно ниска инертност. Чрез потреблението на Гугъл Cloud – най-чистият облак в промишлеността, Vingroup подсигурява, че ръководените от данни системи работят както дейно, по този начин и стабилно.

Коментирайки стратегическото съдействие на Vingroup с Гугъл Cloud, госпожа Ле Ти Ту Туй, заместник-председател на Vingroup и ръководител на VinFast, сподели: „ Мисията на Vingroup е да обезпечи по-добър живот на всички и ключът към реализирането на тази задача е технологията. С водещата облачна инфраструктура на Гугъл Cloud и обединена платформа за данни можем да проучваме и разбираме потребностите на клиентите, да предоставяме персонализирани артикули и услуги и да сътворяваме завладяващи преживявания на клиентите. Също по този начин имаме вяра, че това съдействие ще донесе по-голяма сигурност и успеваемост на бизнес системите и приложенията на Vingroup в международен мащаб. "

„ Нашето съдействие с Vingroup е превъзходен образец за последващо потомство, подготвени за предприятия благоприятни условия и неповторима стойност, които Гугъл Cloud може да донесе на локалните предприятия, защото те форсират своите тактики за цифрова промяна, издигат позицията на Виетнам в световната верига на цената и способстват към нейната динамична стопанска система “ - сподели госпожа Рума Баласубраманян, ръководещ шеф, Югоизточна Азия, Гугъл Cloud.

VinFast също по този начин ще форсира своя световен напън за налагането на електрически транспортни средства (EV), като започва SAP S/4HANA® в Гугъл Cloud в Съединените щати и Германия, в границите на предлагането RISE with SAP. Чрез свързването на своите софтуерни системи SAP към складовете за данни, които към този момент е основал с Гугъл Cloud, VinFast ще придобие способността да интегрира и проучва петабайти от данни в действително време от своите индустриални линии и цифрово имущество за продажби на EV и следваща грижа.

Това ще разреши на VinFast да придобие свежи хрумвания за възстановяване на вземането на решения, да улесни усъвършенстваната автоматизация за повишение на индустриалния рандеман и да изследва нови способи – в това число потреблението на Гугъл Automotive Services (GAS) – за подкрепяне на клиентите през целия витален цикъл на владение на автомобила.

В допълнение, дъщерните сдружения на Vingroup в други браншове като Vinpearl, VinHMS, Vinhomes, Vinschool, Vinmec и други ще ръководят своите бизнес интервенции, употребявайки SAP в Гугъл Cloud. Чрез съчетание и анализиране на набори от данни за артикули, клиенти и верига за доставки в основани на облак SAP системи, екипите на Vinpearl и VinHMS, които дават софтуерни услуги за хотелски резервации и ръководство, към този момент могат да основават хиперперсонализирани ваканционни преживявания, в това число целеви отстъпки в Гугъл Travel, Гугъл Търсене на хотели и Гугъл Карти.

Това стратегическо съдействие с Гугъл Cloud е една от основните стъпки на Vingroup към усъвършенстване на вътрешните запаси на бизнеса и основаване на конкурентни преимущества от нововъведенията и софтуерните приложения – за основаване на резистентен подтик на напредък за бъдещето и посрещане на бизнес потребностите му в международен мащаб.

Относно Vingroup
Създаден през 1993 година, Vingroup е един от водещите частни конгломерати в района и сега се концентрира върху три съществени области: технологии и промишленост, услуги и обществени предприятия.

Относно Гугъл Cloud
Google Cloud форсира способността на всяка организация да трансформира цифрово своя бизнес. Доставя решения от корпоративен клас, които употребяват авангардната технология на Гугъл – всичко това в най-чистия облак в промишлеността. Клиенти допълнително от 200 страни и територии се обръщат към Гугъл Cloud като техен приближен сътрудник, с цел да реализиран напредък и да решат най-критичните си бизнес проблеми.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР