Ханой/Тел Авив, 25 април 2022 г. – VinFast избра B-EV

...
Ханой/Тел Авив, 25 април 2022 г. – VinFast избра B-EV
Коментари Харесай

VINFAST ИЗБРА B-EV MOTORS, ЗА ДА ПРЕДСТАВЯ МАРКАТА И РАЗПРОСТРАНЯВА ЕЛЕКТРИЧЕСКИТЕ Й АВТОМОБИЛИ В ИЗРАЕЛ

Ханой/Тел Авив, 25 април 2022 година – VinFast избра B-EV Motors за собствен представител на дистрибутор на електрически транспортни средства в Израел. Според съглашението B-EV Motors ще популяризира единствено артикули на VinFast, а VinFast и B-EV Motors ще бъдат първите, които вкарат невиждани политики на израелския пазар. Целта на Израел за постигане на 100% електрически транспортни средства по пътищата си до 2030 година, а адаптивността на неговата транспортна инфраструктура съставлява движещите сили зад развиването на електрифицирана подвижност в страната. Тези качества са в допълнение към другите отличителни характерности на Израел, като къси дистанции за шофиране, по-ниски цени на електрическата енергия и усъвършенствана техническа инфраструктура, които вършат страната съвършен пазар за VinFast и за бързо разпространение на виетнамската марка и продуктите й.

Представител на VinFast на израелския пазар ще бъде B-EV Motors. Това е един от пионерските бизнес модели на електрически транспортни средства в Израел, който съчетава изцяло цифрова платформа и система за магазини, осигурявайки изключителни следпродажбени услуги и оптимални решения за зареждане.

За това партньорство госпожа Le Thi Thu Thuy, заместник-председател на Vingroup и основен изпълнителен шеф на VinFast Global, сподели: „ Нашата визия е ориентирана към това да станем международна марка за електрически транспортни средства през цялото време. Израел е идеална дестинация за нашето световно разширение и пътешестване към бъдещето на подвижността. B-EV Motors ще се причисли към нас в полагането на солидна основа за наличието на VinFast на този пазар. Най-важното е, че споделяме една и съща визия за електрифицирана подвижност - превозът би трябвало да бъде по-екологичен, по-интелигентен и постоянно прелестен при всяко пътешестване. "

Г-н Нив Орон, съ-изпълнителен шеф на B-EV, сподели: „ Горди сме да представляваме и разпространяваме електрически транспортни средства VinFast в Израел. Вярваме, че VinFast бързо ще заеме значима позиция в промишлеността на електрическите транспортни средства посредством своите изящни дизайни, високи качество и напреднали технологии. С богат опит и неповторима тактика за излизане на пазара, която включва цифрова платформа, B-EV е убеден, че ще бъде съвършен сътрудник за VinFast, с цел да осъществя визията си за ръководство на придвижването на световна гражданска война на интелигентните електрически транспортни средства. "

Първите два модела електрически коли на VinFast, VF 8 и VF 9, ще бъдат вероятни за резервация на израелския пазар до четвъртото тримесечие на 2022 година и ще се оферират с 10-годишна или за първите 200 000 км гаранция.
VF 8 и VF 9 дебютираха на автомобилното ревю в Лос Анджелис през 2021 година и CES 2022. С елегантността на световноизвестния Pininfarina Design, прибавен във всички EV на VinFast, двата модела впечатлят и запленят публиката. Марката употребява съвременен дизайнерски език, с цел да усъвършенства аеродинамиката и да сътвори удобно преживяване при шофиране, като в същото време поддържа естетиката, която отразява неповторимите характерности на всеки сегмент.

VF 8 и VF 9 са оборудвани с функционалности на равнище 2+ Разширена система за подкрепяне на лидера за версиите Eco и Plus и равнища 3 и 4 Автономно шофиране за версии Premium. Моделите разполагат и със Smart Services, в това число Mobile Home, Mobile Office, In-car Shopping, In-car Entertainment и доста други комфортни, разширени функционалности, които основават вълнуващо преживяване за всяко пътешестване и всекидневие.

Г-н Дрор Мичман, президент на B-EV, сподели: „ Посетихме индустриалния комплекс на VinFast във Виетнам и бяхме впечатлени от неговите най-съвременни индустриални линии. В допълнение към визията на VinFast, ние споделяме тяхното равнище на произвеждане във връзка с качество и скорост. VinFast има страхотни артикули и ние имаме вяра, че VinFast ще стане водещата компания за електрически коли на израелския пазар през идващите няколко години. ”

B-EV Motors е учредена и ръководена от реномирани и опитни специалисти в автомобилната промишленост и е подкрепена от сътрудниците на Novard, които са водещи софтуерни компании на пазара. B-EV е пионерски модел дистрибутор на EV на израелския пазар, предлагащ мощна композиция от цифрови платформи и системи за магазини, изключителни следпродажбени услуги и всеобхватни решения за зареждане, като в същото време дава на клиентите най-високо качество на обслужване и задоволство.

Относно Vingroup
Създадена през 1993 година, Vingroup е един от водещите частни конгломерати в Азия, с обща капитализация от почти 35 милиарда $ от три обществено търгувани компании. В момента Vingroup се концентрира върху три съществени области: технологии и промишленост, услуги и обществено дружество.

Относно VinFast
VinFast – член на Vingroup има за цел да ръководи придвижването на световната гражданска война на интелигентните електрически транспортни средства. Създаден през 2017 година, VinFast има най-съвременен авто индустриален комплекс с водеща в международен мащаб мащабируемост, който може да се похвали с до 90% автоматизация в Хай Фонг, Виетнам. Силно зает с задачата за стабилно бъдеще за всички, VinFast непрестанно прави нововъведения, с цел да предлага висококачествени артикули, усъвършенствани интелигентни услуги, безпроблемно преживяване на клиентите и ценова тактика за всички, с цел да въодушеви световните клиенти да основат взаимно бъдеще на умна подвижност и устойчива планета.

Относно B-EV Motors
С визия за водачество в бъдещето на промишлеността на електрическите транспортни средства в Израел, B-EV Motors предлага революционен бизнес модел с композиция от разнообразни платформи от онлайн към офлайн за безпроблемно O2O преживяване. B-EV е учредена и ръководена от водещи специалисти в автомобилната промишленост с повече от 20 години опит, които са довели до триумфа на доста първокласни марки на израелския пазар. B-EV Motors е подкрепена от мрежата от сътрудници на Novard, която има водещо въздействие в построяването на инфраструктура и технологиите.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР