Ханой, 21 ноември 2023 г. VinFast официално пусна VF 7,

...
Ханой, 21 ноември 2023 г. VinFast официално пусна VF 7,
Коментари Харесай

VINFAST ПУСКА VF 7 - НА ЦЕНА ОТ 850 МИЛИОНА VND

Ханой, 21 ноември 2023 година

VinFast публично пусна VF 7, ново интелигентно електрическо транспортно средство в C-пазарния сегмент. Предлагащ се с необятен интериор, първокласни технологии и изключителна продуктивност, VinFast VF 7 е позициониран да разпали пристрастеностите и да вкара потребителите в новата епоха на електрическата подвижност. VF 7 е шестият модел, който добавя гамата чисто електрически SUV на VinFast, покривайки сегментите от A до E.

VinFast VF 7 предлага две равнища - Base и Plus, създадени на " несъразмерен аерокосмически " език от италианския дизайнер Torino Design. Дизайнерската идея показва визиите за независимост, технология, изисканост и смела персона. Една забележителна характерност е неповторимата LED лента с форма на крило на птица, която отличава предната и задната част на автомобила, което е подписът на VinFast. Покривът елегантно се спуска към задната част в жанр купе, съпроводен от огромни калници и до 20-цолови лети джанти. Това способства за динамичния и състезателен външен тип на автомобила.

VF 7 може да се похвали с необятен интериор с първокласни седалки от веганска кожа, с размери 4545 мм дължина (и междуосие 2840 мм), 1890 мм широчина, 1635,75 мм височина и има луфт от 190 мм. Дизайнът на VF 7 дава приоритет на комфорта и удобството на лидера, включващ 12,9-инчов екран на информационно-развлекателната система, Head-up екран (HUD), който проектира информация върху предното стъкло, двуцветен D-изрязан волан и елегантно планиран бутон за превключване на предавките, наподобяващ клавиши на пиано.

VF 7 предлага шест екстериорни и две интериорни цветови варианти, осигуряващи персонализирано допиране. Нивото Plus разрешава още повече персонализиране с двутонен интериор, който може да пасне на личността и желанията на всеки. Освен това панорамен стъклен покрив се предлага единствено във версията Plus, което безспорно издига преживяването при шофиране на друго равнище в C сегмента.

По отношение на продуктивността, VF 7 Plus е с два електрически мотора, които го вършат един от най-мощните мотори в своя сегмент, генериращ до 260 кВт (349 к.с.) и оптимален въртящ миг от 500 Нм. В допълнение, неговата система със задвижване на четирите колела и 75,3 кВтч батерия оферират целева оценка за пробег до 431 км с цялостно зареждане (WLTP стандарти).

VF 7 Base има един електромотор, който може да генерира оптималната мощ от 130 кВт (174 к.с.) и оптимален въртящ миг от 250 Нм. Той може да се похвали с 59,6 кВтч батерия, която разрешава изминаването до 375 км с цялостно зареждане (WLTP стандарти). Базата VF 7 е идеална за градски пътувания, до момента в който плюсът е съвършен за тези, които желаят да пътуват на по-дълги дистанции с по-висока скорост.

VinFast VF 7 е екипиран с до 8 въздушни възглавници и усъвършенствани системи за сигурност, в това число антиблокираща спирачна система (ABS), електронно систематизиране на спирачното изпитание (EBD), спешен спирачен помощник (BA), електронен надзор на стабилността (ESC), надзор на сцеплението система (TCS), помощник за тръгване по надолнище (HSA), понижаване на преобръщането (ROM) и други

Комплектът Plus е особено оборудван с усъвършенствана система за подкрепяне на лидера (ADAS), включваща 11 съществени и 15 разширени функционалности. При доставка, съществени функционалности на ADAS като адаптивен круиз надзор, предизвестие за овакантяване на лентата, предизвестие за конфликт начело, предизвестие за напречен трафик откъм гърба, различаване на мъртва точка, предизвестие за отваряне на врата, предна автоматизирана спешна спирачка и наблюдаване на 360 съраунд аспект, до момента в който други функционалности ще да бъдат отдалечено обновени от VinFast, гратис, през 2024 година

Както Plus, по този начин и Base се доставят с пакета VF Connect, включващ набор от първокласни технологии и интелигентни функционалности. Тези функционалности включват виртуален помощник, който може да комуникира с разнообразни виетнамски диалекти, гласов надзор в колата, благоприятни условия за въпроси и отговори и други Пакетът също по този начин включва автоматизирано електронно повикване, предизвестие за навлизане и ограничение на времето. Тези функционалности са извънредни за VinFast VF 7 и го отличават от другите бензинови коли в същия сегмент.

Във Виетнам базовият вид е на цена от 850 милиона VND /виетнамски донги/ (приблизително 35 000 USD без батерията) или 999 милиона VND (приблизително 41 000 USD с батерията). От друга страна, комплектът Plus има цена от 999 милиона VND (приблизително 41 000 USD без батерията) или 1,199 милиарда VND (приблизително 49 000 USD, в това число батерията). На виетнамския пазар VinFast предлага пакет за лизинг на акумулатори на месечна цена от 2,9 милиона VND (приблизително 120 USD) за оптимално разстояние на пътешестване до 3000 км на месец. За обсег на пътешестване над 3000 км месечната такса ще бъде 4,8 милиона VND (приблизително 198 USD).

За лизинг на батерията ще бъде нужен депозит от 41 милиона VND (приблизително 1695 USD). При преустановяване на контракта батерията се връща на VinFast или при прекачване на автомобила и батерията на различен притежател, този депозит ще бъде възобновен на клиентите.

VF 7 е подсилен с гаранция, която продължава 10 години или 200 000 километра (което от двете настъпи първо). Освен това гаранцията на батерията обезпечава покритие за 10 години без ограничаване на пробега. Клиентите във Виетнам могат да се насладят на изключителните следпродажбени услуги на VinFast, в това число мобилно обслужване, мобилно зареждане, 24/7 пътна помощ, специфичната политика за следпродажбено обслужване, ангажимент за назад изкупуване на употребявани електрически коли след пет години и доста други.

Мрежата от публични станции за зареждане обгръща автомагистрали, градски региони, учебни заведения, лечебни заведения, търговски центрове и други в 63 провинции и градове във Виетнам, осигурявайки комфортни преживявания при всяко пътешестване в цялата страна. VinFast ще стартира да приема резервации за VF 7 от 2 декември 2023 година, непосредствено в мрежата на VinFast Store и в шоурумите на неговите дилъри във Виетнам, или онлайн на https://reserve.vinfastauto.com.

Клиентите, които създадат невъзстановим депозит от 50 милиона VND (приблизително 2000 USD) преди 31 декември 2023 година, ще получат спомагателна отстъпка от 30 милиона VND (приблизително 1200 USD) от цената на автомобила. Освен това клиентите ще получат гратис едногодишно зареждане във всички публични зарядни станции на VinFast във Виетнам. Тези преимущества няма да бъдат трансферирани, в случай че депозитът бъде предаден на друго лице.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР