Ханой, 16 март 2022 г. – Конкурсът Go Boundless“, провеждан

...
Ханой, 16 март 2022 г. – Конкурсът Go Boundless“, провеждан
Коментари Харесай

VINFAST И NAS АКАДЕМИЯ ПРИЕХА ПОВЕЧЕ ОТ 5000 КАНДИДАТИ ЗА КОНКУРСА „GО BOUNDLESS/БЕЗ ГРАНИЦИ”, ПРОДЪЛЖАВА СРОКА ЗА ЗАЯВКИТЕ

Ханой, 16 март 2022 година – Конкурсът „ Go Boundless “, провеждан от VinFast и Nas Academy, получи над 5000 поръчки от целия свят единствено след три седмици от оповестяването му. Това надалеч надвишава упованията, потвърждавайки мощните ползи на младите гении към зеления и екологичен превоз.

Видеосъстезанието „ Go Boundless “ бе публично оповестено на 17 февруари 2022 година Към 9 март 2022 година VinFast и Nas Academy получиха изумителните 5139 заявки от 156 страни. Заявителите от Съединени американски щати, Виетнам, Индия, Пакистан, Филипините и Нигерия съставляват почти 50% от претендентите.

Над 5000 приложения, стотици видеоклипове към този момент са изпратени с неповторими хрумвания, демонстриращи благодарност към наклонността за устойчива електрическа подвижност, която VinFast форсира в международен мащаб. VinFast и Nas Academy се надяват на смелото ентусиазъм за творчеството на обществото и напредъка към разбиране на по-чисти възобновими източници на сила и използване на екологични решения за подвижност.

В допълнение към приемането на платено пътешестване до Виетнам, с цел да се състезават за Голямата премия, първите 10 претенденти от първия кръг ще получат и парична премия от $2000. Крайният победител в предизвикването „ Go Boundless “ ще получи огромната премия от $30 000 в брой.

За надпреварата господин Нусеир Ясин, основен изпълнителен шеф и създател на Nas Academy, показа: „ Изключително сме разчувствани от големия интерес, приближаващ от нашите млади гении. Като сме безгранични дружно, ние, бъдещите основатели на наличие, ще вдъхновим и ще създадем значимо влияние върху зелената гражданска война. "

Г-жа Le Thi Thu Thuy, заместник-председател на Vingroup и основен изпълнителен шеф на VinFast Global, съобщи: „ Големият резонанс, приближаващ от целия свят към надпреварата, дава мотивация на VinFast да продължи задачата си да подкрепя придвижването на световната гражданска война за електрифицирана подвижност. Толкова сме признателни да приветстваме хиляди прелестни гении в това пътешестване към едно по-зелено, по-безопасно и по-ефективно на следващия ден за всички. "

Създаването на видеоклип безспорно е вълнуващо предизвикателство, защото изисква креативност, описване на истории и схващане на значимостта на устойчивата подвижност. Валидните записи би трябвало да са с дължина 1-3 минути и да се пробват да вдъхновят публиката да премине от коли, задвижвани с бензин, към електрически транспортни средства с най-малко една безапелационна причина. Записите също би трябвало да дават отговор на строги условия за аудио, осветяване и език (английски).

Дълбоко стимулирани от този резонанс, VinFast и Nas Academy взеха решение да продължат периода на поръчките до 25 март 2022 година, с цел да приветстват повече гении в надпреварата. Кандидатите могат да се записват за състезанието и да научат повече на уеб страницата: https://nasacademy.com/vinfast.

Видеосъстезанието „ Go Boundless “ има два кръга. В първия кръг претендентите основават и разгласяват видеоклипове с дължина 1-3 минути, с цел да вдъхновят публиката да премине от коли, задвижвани с бензин, към електрически транспортни средства. Кандидатите, оценени на първите 10 места, ще бъдат поканени на изцяло гратис пътешестване до Виетнам, с цел да основат още един видеоклип, който ще се състезава за Голямата премия.

Относно наградната скица, основателите на първите 1000 класирани видеоклипа ще бъдат наградени с $100 за всяка парична премия и $200 заплащане за резервация за VF 8 или VF 9.

След първия кръг първите 10 класирани претенденти от първия кръг също ще получат парична премия от $2000 и пътешестване до Виетнам с покриване на всички разноски, с цел да се състезават за Голямата премия. Крайният победител в предизвикването Go Boundless ще получи огромната премия от $30 000 в брой. Като част от състезанието ще бъдат проведени и два семинара за вдъхновението на марката от специалисти на VinFast и три Q&A сесии за консултация с специалисти на Nas Academy.

Относно VinFast
VinFast – член на Vingroup – е очакван да ръководи придвижването на световната гражданска война на интелигентните електрически транспортни средства. Създаден през 2017 година, VinFast има най-съвременен авто индустриален комплекс с водеща в международен мащаб мащабируемост, който може да се похвали с до 90% автоматизация в Хай Фонг, Виетнам. Силно зает с задачата за стабилно бъдеще за всички, VinFast непрестанно основава нововъведения, с цел да предлага висококачествени артикули, усъвършенства интелигентните си услуги, обезпечава безпроблемно преживяване на клиентите и ценова тактика за всички, с цел да въодушеви световните клиенти да основават взаимно бъдеще на умна подвижност и устойчива планета.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР